Košarka EP 2015 Fantasy

1. ја сам себи задао да пређем стотку ово коло. боље ми је ишло док нисам мењао хахаха

2. а озбиљно сада, од данас само гурам наше или гасола ако ме укењају неки поени сурови сутра белинели и ђентиле бај бај

3. diaw, fernandez i bavčić imaju sve skupa pola poena

4. Ja preko 170 bez Zubkova i Valancjunasa. Mogao sam ubiti ovo kolo jebem ti ove baltickoruske pedere bolesljikave

5. Ја 137,4 без Валанчијунаса данас.

6. Ja bas pogodio sa transferima ovo kolo, prodao Stefansona i Silba a doveo Teodosica i Maciulisa
    Oko 180 cu imati bez Valanciunasa

7. мислим да имам једва 140, и то срећа те су шенгелија, саторански и шредер извукли мало, иначе бих одма' могао да иступим из лиге, пропас'. сутра вала не мењам ништа, аупичкуматерину, баш да видим колико могу да усерем.

едит: очекујем да будем осми после овог кола, аукурац.

едит2: ок овог стојановског дегенерика морам да избацим и вратим ђентилеа, мада не бих жабарчину кад игра против нас јбг осуђен је унапред.

8. Pa šta kukaš ko da te kolju a imaš 140, juče kad su imali po 300 ja nisam mogao da iskrpim 140, danas je vrv slabije kolo, jedino ovaj user Mlatoni što ima preko 200.

9. ja imam 120 u vr glave, sugradjanin jedini ispostovao.
    jebiga kad 2 puta pravim istu greska, jebale me izmene da me jebale

10. Valjevo, nemoj da mi posustajete, moramo kao Teo da dižemo formu kako idemo ka finalu

11. имам још једно питање, мрско ми је да читам правила.
    кад се заврши групна фаза, сутра дакле, да ли ће играчима који отпадају нагло да падне цена, или остају иста правила за рачунање к'о и досад? да знам да не чекам да мењам свих пет сутра увече, ако ћу да се сјебем случајно да ми свале цену ненадано.

12. Ne verujem da će da im padne cena, cenim da ostaju ista pravila kao i dosad

13. ja kako sam izracunao 205.2 imam, fala kurcu da predjem dvesta

14. Cena je kao da nisu ispali. Tj. kolika bi im bila da ima neko šesto sedmo osmo kolo grupne faze.

Duka vidiš da se Stec i Mlat urotili da nas ošure, sve nešto fini a po 200 i kusur po kolu.

15. ово што каже радоје

16. Crno rekao Stevanu da ne prodaje Šredera ==> Crno pederu

17. Brate, ja sam fer plejista. Ne ko vi pederi, cutite ovde za Valancjunasa. Ne samo da sam mu rekao, nego i obrazlozio zasto ne, kao da sam ga ubedjivao lolo

Ne znam sta da radim za sutra za Djentilea, a najveca dilema mi je da li da rizikujem i prodam Spanulisa, ne znam da li ce igrati protiv holandije, prvi su svakako. Ako mu poraste cena, najebao sam.

18. Ne znam zašto su se njih dvojica urotila protiv nas, ali moraćmo nekako da ih zavadimo.

Mlatoni, stevan ti rekao da imaš glup tim

Stevane, mlatoni ti rekao da imaš glup tim

And now we wait...