Прескордицију оваквих догађаја заиста нисам имао, фала на честиткама и хвала Црноу за Шредера, врло је могуће да га не бих оставио у тиму да није образложио зашто га не треба продати лоло
Дука богами не одустаје, а и за остале има времена, капирам да ће прелаз са групне на елиминациону фазу бити јако битан, треба изабрати праве замене за оне који отпадну.
јеботе тек сад видим колико је батум очајан статистички.
какво је ваше мишљење, да л' ће хрватчине сутра да 'ладе јаја и играју с неким лелемудима, с обзиром да су дефинитивно други, или ваља убацити симона/шарића?
могао би хезоња сутра да мало намести руку, кад је већ небитна утакмица.
ja od sebe ocekujem sutra neku epsku izmenu koja ce me i definitivno zakucati na samo dno lige.
Mlato, deder reci mi hoce li dikson brat da poskupi
Ljuuubi brat
oće
10%?
Evo uneli indekse.
Stevan 9. ukupno, svaka čast.
алал вера стец.
145 сам им'о, пао на пето место, није ни толико страшно колико сам мислио да ће бити. да избацим стојановског и миран сам за сутра.
Dukka, koliko si imao ovo kolo?
opaa, sa zadnjeg na 27. cuvajte se vi gore buaaahhaha
200 је имао дука округло, принтскринов'о сам претходну табелу да видим ко ће све да ме прејебе, мислио сам да ћу да пропаднем баш.
Mozda da se borim za trece mesto u nasoj grupi do kraja. Sve ostalo nerealno. 183 ovo kolo, sa dve 0. Ja zadovoljan.
200,8 mlato. Ti?
Silna će borba do kraja da bude
Aj neka mi neko napiše koliko su imali Spanulis i Ervel, da vidim da li sam se ujebao
Прескордицију оваквих догађаја заиста нисам имао, фала на честиткама и хвала Црноу за Шредера, врло је могуће да га не бих оставио у тиму да није образложио зашто га не треба продати лоло
Дука богами не одустаје, а и за остале има времена, капирам да ће прелаз са групне на елиминациону фазу бити јако битан, треба изабрати праве замене за оне који отпадну.
били 26.4, ервел 9.
јеботелеб, ја сам још профитирао на стојановском балванчини, скупљи за 10, не морам да враћам ђентилеа, могу и бољег, лол.
оће неко да ми принтује табелу лиге са фона сам
Ja imao 202.5
Blage veze nemam šta da menjam
јеботе тек сад видим колико је батум очајан статистички.
какво је ваше мишљење, да л' ће хрватчине сутра да 'ладе јаја и играју с неким лелемудима, с обзиром да су дефинитивно други, или ваља убацити симона/шарића?
могао би хезоња сутра да мало намести руку, кад је већ небитна утакмица.
http://i.imgur.com/IeVzJlf.png
Profitirao sam od izmena 5 poena, neočekivano.
Stevo, svaka čast, lepo odigrano. Ćeramo se još. I Mlata je jako blizu, ne odustaje
Elem, nas trojica smo u prvih 100 na ukupnoj listi
je l ima bosna sanse za prolaz ako dobije?