Направили су баш јебаду са тим мијењањем. Умјесто да једноставно превучеш мишем гдје хоћеш да распоредиш ког играча, мораш да вртиш у круг 10 пута да направиш како си замислио. Још кад крене сајт да забада, да полудиш...
CITAZАко мислиш да играш са 11 играча (рачунајући измене), то ти не ваља, јер ти се неће рачунати цело коло, нећеш добити ни бод.TATIC
ne to brate nego da imam jednog koji ima indeks od 0-2 ili uopste nije na prvenstvu lol
Ipak odustao izbacio sam belinelija(SAMO DA DANAS NE BUDEM KURATE SRECE DA KIDA ONAJ STO GA IZBACIM JER JE PROTIV NAS MISLIO SAM I NA TO AL JBG) i gagija a ubacio kalinu i nedovica jer za njih imam budzeta od nasih i ostalo mi jos 20 u rezervi. Ubacujem lagano sve nase plus spanulis parker dirk
izjebah se ja oko teodosića, 37.4 indeks na kraju. galinari (23) i ljulj zajedno neće imati toliko... nego nema veze, teo će protiv finske uglavnom da odmara tako da opušteno
ahahaha Stevan izmučio jadnog Islanđanina tamo-vamo
Направили су баш јебаду са тим мијењањем. Умјесто да једноставно превучеш мишем гдје хоћеш да распоредиш ког играча, мораш да вртиш у круг 10 пута да направиш како си замислио. Још кад крене сајт да забада, да полудиш...
plač
Aj Boze pomozi da teo ode u minus sa indeksom, pa ga kupim sledece kolo. I da nas Galinari i Djentile odbiju od kurca lolo
Брате, химна нам је као за сахрану. Од свих верзија, пуштају нам најсморенију.
Haha Stec kao da nisi mogao da prodaš Belinelija, pomeriš Dekoloa na dvojku i kupiš Tea.
Па како да га померим?
CITAZАко мислиш да играш са 11 играча (рачунајући измене), то ти не ваља, јер ти се неће рачунати цело коло, нећеш добити ни бод.TATIC
ne to brate nego da imam jednog koji ima indeks od 0-2 ili uopste nije na prvenstvu lol
Ipak odustao izbacio sam belinelija(SAMO DA DANAS NE BUDEM KURATE SRECE DA KIDA ONAJ STO GA IZBACIM JER JE PROTIV NAS MISLIO SAM I NA TO AL JBG) i gagija a ubacio kalinu i nedovica jer za njih imam budzeta od nasih i ostalo mi jos 20 u rezervi. Ubacujem lagano sve nase plus spanulis parker dirk
Pa klikneš na "zameni" i on ti izbaci praznu poziciju SG
хахахахахах
Ne daju Djentileu nijedan faul, jebem ti sudije. Teo ocekivano dobar.
To Djentile, sutni jos koju picka to materina
Al me usralo da izvadim belinelija hahaha
Koliko snage ima Djentile, nevera.
Фала богу и ја да убодем једном са измјенама...
Ubo sam da ostavim djentilea
Дамо 100 поена, пукне сајт шампионата.
Djentila cu prvog da kupim kad krene Evroliga fantazi. Kad on pored Galinarija, Belinelija i Barnjanija igra ovako, u klubu ce da suri.
Sa 6 nasih cu da igram drugi deo hahaah
izjebah se ja oko teodosića, 37.4 indeks na kraju. galinari (23) i ljulj zajedno neće imati toliko... nego nema veze, teo će protiv finske uglavnom da odmara tako da opušteno
Pa imas 5 izmena za drugi deo mozes da menjas sta oces
Колико ке имао Ђентиле/Бјелица /Радуља? Не ради сајт нешто.