Košarka EP 2015 Fantasy

1. ahahaha Stevan izmučio jadnog Islanđanina tamo-vamo

2. Направили су баш јебаду са тим мијењањем. Умјесто да једноставно превучеш мишем гдје хоћеш да распоредиш ког играча, мораш да вртиш у круг 10 пута да направиш како си замислио. Још кад крене сајт да забада, да полудиш...

3. Aj Boze pomozi da teo ode u minus sa indeksom, pa ga kupim sledece kolo. I da nas Galinari i Djentile odbiju od kurca lolo

4. Брате, химна нам је као за сахрану. Од свих верзија, пуштају нам најсморенију.

5. Dionysio

Haha Stec kao da nisi mogao da prodaš Belinelija, pomeriš Dekoloa na dvojku i kupiš Tea.

Па како да га померим?

6. CITAZАко мислиш да играш са 11 играча (рачунајући измене), то ти не ваља, јер ти се неће рачунати цело коло, нећеш добити ни бод.TATIC
    ne to brate nego da imam jednog koji ima indeks od 0-2 ili uopste nije na prvenstvu lol

Ipak odustao izbacio sam belinelija(SAMO DA DANAS NE BUDEM KURATE SRECE DA KIDA ONAJ STO GA IZBACIM JER JE PROTIV NAS MISLIO SAM I NA TO AL JBG) i gagija a ubacio kalinu i nedovica jer za njih imam budzeta od nasih i ostalo mi jos 20 u rezervi. Ubacujem lagano sve nase plus spanulis parker dirk

7. Па како да га померим?

Pa klikneš na "zameni" i on ti izbaci praznu poziciju SG

8. хахахахахах

9. Ne daju Djentileu nijedan faul, jebem ti sudije. Teo ocekivano dobar.

To Djentile, sutni jos koju picka to materina

10. Al me usralo da izvadim belinelija hahaha

11. Koliko snage ima Djentile, nevera.

12. Фала богу и ја да убодем једном са измјенама...

13. Ubo sam da ostavim djentilea

14. Дамо 100 поена, пукне сајт шампионата.

15. Djentila cu prvog da kupim kad krene Evroliga fantazi. Kad on pored Galinarija, Belinelija i Barnjanija igra ovako, u klubu ce da suri.

16. Sa 6 nasih cu da igram drugi deo hahaah

17. izjebah se ja oko teodosića, 37.4 indeks na kraju. galinari (23) i ljulj zajedno neće imati toliko... nego nema veze, teo će protiv finske uglavnom da odmara tako da opušteno

18. Pa imas 5 izmena za drugi deo mozes da menjas sta oces

19. Колико ке имао Ђентиле/Бјелица /Радуља? Не ради сајт нешто.