Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Đentile 20, Raduljica 18.7, Bjelica 33
JA RAČUNAM!
Жив био, Млато, брт.
ne radi sajt stvarno dete im jebem
zna li neko banjani i erceg koliko su?
asam ubo sa nasima ovo kolo, teo, bjeli, radulja, samo oni sto imaju
Остало ми у историји, скроз други сајт је ово са лајв резултатима, па ради.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?acc=1&gameID=69912&lng=en
Ерцег ти је 9.9 чини ми се, а за Барњанија израчунај сам.
Зна ли неко за Препелича индекс?
115 ova petorica, ono, nije lose
evo proradio je i eurobasket
Препелич 12,1. Прорадио је сајт иначе.
код мене скоро стотка после петорице, или ћу да будем на 150 или ћу да пребацим 220. за сад сам задовољан, још сам избацио стојановског а он није ни ушао у игру, омића нисам мењао он одиграо најбољу партију до сад, одлично.
Ја 89 од четворице, задовољан.
meni dragic odradio lepo, evo i fridzon izgleda nece biti los
ostaju mi jos batum, lovernj i zizis, trebalo bi preko dvesta sigurno
Ubacim Simona umesto Zubkova...
a zubkov 22 za sad koliko sam sracunao na brzinu
dobro, imas za simona jos vremena, ima 6 mislim sad
Ima kurac 6, 2 ima. A Zubkov 28.6.
sta ja racunam onda koji kurac :)
edit: mislim da su u tom trenutku imali toliko
Ja predlagao Strelnieksa sinoć za 90 kredita, on izu danas, a ja fala bogu nisam mogao da ga uklopim i u kurac, opet se nerviram jer sam poj'o govno, to bi me baš vratilo u igru.
Kako će mi biti žao da izbacim šredera, ako izgube nemci, zver je.
Istrpeo sam Rodrigeza prva dva kola, od tad vraca lepo lik. A Gasola uzmem prvi put, on najlosija partija. Zubkov suri isto.
Kikanovic, Antonov ?