Najjači bekovski par fantazija Furnije - Hezonja nastavlja sa svojim briljantnim partijama.
Ovoga puta u glavnoj ulozi našao se mladi Hrvat koji je imao ravno 0 (NULA) poena u porazu svog tima od Gruzije
Ma ciganina sam promenio prošlo kolo, a ustašu ovo, i to sam još razmišljao kao igraju protiv Gruzije, raspucaće se pederko i bukvalno 5 min pre isteka ga zamenim.
Nego me pičkice male raspale i dalje nerviraju
Najjači bekovski par fantazija Furnije - Hezonja nastavlja sa svojim briljantnim partijama.
Ovoga puta u glavnoj ulozi našao se mladi Hrvat koji je imao ravno 0 (NULA) poena u porazu svog tima od Gruzije
Теби је остатек екипе онда баш до јаја кад си успео да будеш други са том двојицом.
https://www.youtube.com/watch?v=kxopViU98Xo
Ma ciganina sam promenio prošlo kolo, a ustašu ovo, i to sam još razmišljao kao igraju protiv Gruzije, raspucaće se pederko i bukvalno 5 min pre isteka ga zamenim.
Nego me pičkice male raspale i dalje nerviraju
137,4 dosad, veceras Dikson, Lovernj i Veseli.
Mozda konacno odem preko 200.
Žao mi što ću morati da prodam Šrudera, uz Veselog mi je najbolji igrač.
ај нек неко јави колко имао др дирк?
Jebo te veseli u 15. minutu indeks 0.
Dirk imao 11.
па курац мој је доктор
сад нашао да побаци пред продају јебем га у пркно
nemoj posle da nisam rekao za silba...a verujem da ce i djordje proraditi
Sad ce naravno i Cedi Osman da pokida a njega sam prvo bio ubacio pa posle promenio za Simona.
ja sam ovo kolo u kanalu...lozeski, kalina, blazic, belineli
оће гасолу да падне цена?
Tom čoveku će da raste cena do kraja prvenstva verovatno, šta god da uradio, nakupio se čovek do sad.
Gasol da je imao minus 10 porasla bi mu cena, a ne 31,9 lolo
Dikson za sad ok, Veseli malo kara izgleda
sta je sa kaspijem jbt? prodao sam pola tima da bih ga doveo on nije usao u igru
па јебем ли му маму како да га купим који курац
шта, лоџески опет канал?
Izrael odmara igrače. Nerealno.
lozeski je imao mozda oko 6-7
Haha ni Kaspi ni Mekel, sad baš kunem jebemti, njih 5 nisu ušli u igru još.