е ја нисам у фазону е лош сам јер то то и то ал видео ово овде и за 3мин саставио тим, види се и по постовима тамо капирам
кренуо редом од плеја: паркер, спанулис...новицки ту видео да немам ни динара више па се враћао скидао неке скупе и на крају ми други центар био од 15 онај мртвак што није на еп уопште лол
за тај евролигин ћу мало да се посветим склапању тима, запамтите овај пост пичке
Ja mogao 200 ovo kolo lagano, ali su me prodali Lovernj,Veseli i Maciulis sad.
Oko 180 cu imati najvise ali ulazim u top10 i pravim prejak tim sutra. Saljem sliku kad napravim nakon 50 kombinacija.
И ја сам јутрос ко будала 2 сата лупао главу шта да радим са Валанчијунасом. Мислим да тај Евролига фантази нећу играти, предуго траје, а ако се посветим ко овоме, нема ме нигдје
racunaju se poeni. ubagovao sajt nesto, ne mogu da vidim, znam samo da je promasio dva bacanja u regularnom delu minut pre kraja. imao je 9 pre produzetka.
Она тринаестица Исланда је Вук Костић ПРОПО
е ја нисам у фазону е лош сам јер то то и то ал видео ово овде и за 3мин саставио тим, види се и по постовима тамо капирам
кренуо редом од плеја: паркер, спанулис...новицки ту видео да немам ни динара више па се враћао скидао неке скупе и на крају ми други центар био од 15 онај мртвак што није на еп уопште лол
за тај евролигин ћу мало да се посветим склапању тима, запамтите овај пост пичке
Bobi Dikson kurcem samo u picku, ne masa veceras. A trpim ga od pocetka jebo ga caca turaki he he
Ja mogao 200 ovo kolo lagano, ali su me prodali Lovernj,Veseli i Maciulis sad.
Oko 180 cu imati najvise ali ulazim u top10 i pravim prejak tim sutra. Saljem sliku kad napravim nakon 50 kombinacija.
И ја сам јутрос ко будала 2 сата лупао главу шта да радим са Валанчијунасом. Мислим да тај Евролига фантази нећу играти, предуго траје, а ако се посветим ко овоме, нема ме нигдје
брате ујутру кад дођем на посао док попијем кафу заменим нешто за пар минута. и по правилу сјебем. најбољи сам био док нисам мењао ништа прва три кола
Neka napise neko koliko je imao veseli, posto ona statistika zabada ko nenormalna
Veseli 0, zasro baš jebem ga usta.
koliko poena ima mačiulis i da li se računaju produžeci za igrače u mocartu? zabo mi sajt
racunaju se poeni. ubagovao sajt nesto, ne mogu da vidim, znam samo da je promasio dva bacanja u regularnom delu minut pre kraja. imao je 9 pre produzetka.
Maciulis 2 trenutno, ocajno je sutirao bas
оће пасти цена веселоме?
9 poena ima, 2 mu je indeks
jao jebem li mu milu majku u pičku, imao 9 pre toga, čekam ga na 9.5+
Kaко стоји Ловерњ?
па даће ваљда у продужетку неки курац
11 maciulis
I kako covek da ne navija za Palestince, pogledaj ova govna jevrejska da celu prvu postavu odmaraju u mecu za prvo mesto. Nevera
šomi jesi siguran? na teletekstu stoji 9
Ајд неки брат коме ради статистика нека види индексе за Принтезиса, Мачиулиса, Де Колоа и Ловерња. Хвала унапријед.