Kako će braća grci da mi uteraju kurac ako izgube od holanđana, onda ispada gruzija i moram da menjam šengeliju, a već je otpao šreder.
batum, lovernj i jebeni zizis bi mene zanimali, ako stvarno neko moze da sracuna, posto jebeni sajt ne funkcionise
jebo ih sajt da ih jebo
Haha, a vi kunete mvp.rs što zabada. Šta radi fibin jebemti. Još je klošarski što ne kače indekse.
Satoranski 15 asistencija, opet će morati Teo da obara rekord u sledećoj
саторански убија
Bitno da sam ja stavio Kalnietisa. Ima čovek 15 poena, ali i 15 promašaja iz igre. Kad dodaš tome još 3 promašaja sa penala, nije idealno :)
какав је кузминскас?
27.5 indeks
Gde vidis ti statistiku pa znas indekse? Meni ne rade oba sajta.
Ako moze neko, dajte za Lovernja Veselog i Diksona.
Veseli ima indeks 1
како сам осетио кузминскаса, свако коло све већи индекс фала курцу да са неким погодим измену
Zabagovali mečevi na 40-27 za Francusku, 37-31 za Grčku i 104-100 za Tursku. Ali Dikson imao preko 30 indeks i do tad
ide dikson preko 40 sigurno
34 je imao do ovog trenutka, plus 3.4 bonus... ako je ubacio još nešto, ode šovek preko 40
El interesuje nekog Grčka Holandija, jedva sam otvorio, ne smem da rifrešujem dalje dok ne vidim sve :)
Принтезис поени и резултат.
Dikson 40.7 Iljasova 29.7
Printezis cela 4p, 7.7 indeks za 13 minuta.
De Kolo 5 poena, indeks 6.6
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Kako će braća grci da mi uteraju kurac ako izgube od holanđana, onda ispada gruzija i moram da menjam šengeliju, a već je otpao šreder.
batum, lovernj i jebeni zizis bi mene zanimali, ako stvarno neko moze da sracuna, posto jebeni sajt ne funkcionise
jebo ih sajt da ih jebo
Haha, a vi kunete mvp.rs što zabada. Šta radi fibin jebemti. Još je klošarski što ne kače indekse.
Satoranski 15 asistencija, opet će morati Teo da obara rekord u sledećoj
саторански убија
Bitno da sam ja stavio Kalnietisa. Ima čovek 15 poena, ali i 15 promašaja iz igre. Kad dodaš tome još 3 promašaja sa penala, nije idealno :)
какав је кузминскас?
27.5 indeks
Gde vidis ti statistiku pa znas indekse? Meni ne rade oba sajta.
Ako moze neko, dajte za Lovernja Veselog i Diksona.
Veseli ima indeks 1
како сам осетио кузминскаса, свако коло све већи индекс фала курцу да са неким погодим измену
Zabagovali mečevi na 40-27 za Francusku, 37-31 za Grčku i 104-100 za Tursku. Ali Dikson imao preko 30 indeks i do tad
ide dikson preko 40 sigurno
34 je imao do ovog trenutka, plus 3.4 bonus... ako je ubacio još nešto, ode šovek preko 40
El interesuje nekog Grčka Holandija, jedva sam otvorio, ne smem da rifrešujem dalje dok ne vidim sve :)
Принтезис поени и резултат.
Dikson 40.7
Iljasova 29.7
Printezis cela 4p, 7.7 indeks za 13 minuta.
De Kolo 5 poena, indeks 6.6