Košarka EP 2015 Fantasy

1. 107 скор хаха, нек се гоне у пичку материну

2. Шта је на крају са Белинелијем, хоће ли играти протиц Израиља?

3. да је шпанија испала пропо бих начисто јер ме гасол чупа од почетка са просечних четри милијарде поена

4. Ja bednih 120

Barnjani ili Tomic ustasa sta mislite?

I za osmana sta mislite i lodzeskog?

5. Ovo mi je najmanje od svih kola

6. И мени је минимум био 120,1.

7. Dvoumim se i bjelica mirotic u picku materinu kad sam uzeo da studiram sada

Jebem ti novicki majku pala ti vrednost za 20 govno jedno ponemackljeno

8. Hahahaha, mlato

Ja 134 boda, četiri igrača mi nisu praktično igrala, sve nula do nule, jbg

Borba za srebro se zahuktava žestoko, a mislim da se Steva previše odvojio i da lagano možemo da krenemo da mu čestitamo osvajanje Vukajlija lige

9. Шарић или Де Коло, питање је сада...

10. Borba za srebro se zahuktava žestoko, a mislim da se Steva previše odvojio i da lagano možemo da krenemo da mu čestitamo osvajanje Vukajlija lige

da mu čestitamo i da krenemo da mu pomažemo oko izmena, pa da bude prvi i u generalnom plasmanu. liverpulovci svake godine dominiraju u svakoj vrsti fantazija :)

11. Ја сам Ливерпуловац па не вежем. Вјероватно јер сам из Босне, лоло.

12. Боље да му не говоримо ништа, може се само сјебати џаба. Да ми знамо, не би био момак испред нас.

13. Da, da, naravno da treba sad da mu pomognemo, ako bude želeo to.
    Au, nisam znao da je liverpulovac.
    Pa to mu baš baš ne obećava prvo mesto na kraju :)

14. Ja idem da rizikujem, jer ovako imam 7 igraca kao Stevan, verovatno i ostali imaju minimum 4-5 istih, sto znaci da ce razlike biti minimalne. To je dosadno.

Necu da cuvam moju 124 poziciju lolo
    Vracam se ili sa stitom ili na njemu

15. Ja idem da rizikujem, jer ovako imam 7 igraca kao Stevan, verovatno i ostali imaju minimum 4-5 istih, sto znaci da ce razlike biti minimalne. To je dosadno.

I ja idem (išao sam i do sad) da rizikujem, a imao sam iste igrače ko Stec samo nisam imao Teodosića, Galinarija, Gasola, i imao sam samo ovo kolo malo crnče, al nisam Lovernja. Sve isto lol.

Crno, i ja se vodim time da moram da izvlačim neke igrače koje ostali nemaju, i da sa njima pokušam da napravim razliku. Kao i obično ispostavlja se da sam trebao kupiti 4 najzvučnija igrača, i da bi mi oni donosili bar 130 poena po kolu.

16. Ако не будем чачко нешто, ово је тим за 1/8 финала:

Теодосић
    Паркер
    Де Коло
    Ђентиле
    Драгић
    Осман
    Принтезис
    Ловерњ
    Радуљица
    Валанчијунас

17. Prosek tima 175, uzeo sam ove koji su dosad bas slabo igrali i nadam se da ce prokinuti, pogotovu ovaj francuz.

Nemam ni Tea, ni Parkera, prodao Gasola, ni Hrvate, ni Spanulisa.. Sad Boz' pomozi

Kao i obično ispostavlja se da sam trebao kupiti 4 najzvučnija igrača, i da bi mi oni donosili bar 130 poena po kolu.

Prvo kolo uzmem Galinarija i gledam sve ove vase glupe timove, i nema ga niko. Rekoh mozda ne igra covek, i ubacim Bogdanovica.hr umesto njega. Tu sam se okliznuo fest na pocetku, i sto Gasola nisam imao, naravno.
    Normalno da je ovde dosta na srecu, ali u pravu si za te najjace. Uzmes dva-tri i bole te kurac.

18. Jbg moraš u fantaziju da imaš kapitalce za koje znaš da će da deru i da ti budu osnova a ove jeftinije ubacuješ na osnovu forme, tako rade svi iskusniji fantazeri. A Gasol je pod must za svako prvenstvo, to zna svako ko je igrao fantazije pre. Ja prvo uzeo njega, Šredera i Bjelicu pa posle gledao kako da popunim ostalima.

19. I bezis mi 20 hahah
    Nema veze, prvi put ovo igram, igracu sad i ovaj Evroliga fantazi tu cu biti bolji.