Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
tako rade svi iskusniji fantazeri
Ju ju ju.
Ma tako nekako sam i ja gledao, al za Gasola sam npr. mislio da je preskup, da ga uzmem tek kasnije, kao i za Tea recimo. Uzmem Diksona kao "iznenađenje", kontam svi uzimaju Tea, pa ajde da pravim razliku, al kurac. Moraš da imaš kapitalce a mora da te usere sa ostatkom. Tipa na svetskom mi Kazins donosio brutalno, iako po ceni nije bio nešto spec. Mada ima i dosta sreće jebešga. Dešava se i da igrač na početku napravi faul, buni se, dobije tehničku, kulira do pred kraj druge, dobije još jedan faul, i eto, eventualno 0 na kraju.
U svakom sl. Stec šuri.
Pa ne stavljam ja sebe sad u neku kategoriju eksperta jer sam odigrao 4-5 fantazija nego kažem da ima nekih forica i pravila kojih se fantazeri koji igraju duže vremena pridržavaju. Ne mora da znači da to uvek daje rezultat, al u ovako kratkim takmičenjima može da napravi razliku. Al i pored toga možeš da mnogo načina da zajebeš, u rome je i čar fantazija. Evo ti primer da Stevan, koji prvi put igra, tamo dere mnoge ozbiljne igrače koji su pobeđivali na fantaziranju.com i koji budu pri vrhu EL fantazija u konkurenciji 30k timova.
Ja koliko sam skontao, ovo je najtezi tj onaj na kom mora najvise da te kenja. Jer jedno lose kolo u rasponu od 9-10 kola te zakopa potpuno, nemas vremena za ispravljanje. Onaj traje sedam meseci, mozes 3 kola da puknes, i opet da se izvuces. Ovde kurac.
Ali je zanimljivo i zarazno fest, do jaja sto je u sred ispitnog roka lolo
Ja nisam uzeo gasola jer kad sam stigao do centara nisam imao vise lovudze haha toliko o taktici sklapanja tima
Doduse i mislio sam da ce dirk biti bolji
A neko da nesto bekne za one moje dileme ne a?
Da, sreće svakako treba, nema šta.
I meni je ovo prvi fantazy, šteta samo što sam kasno shvatio da za gasola na startu vredi dati i 200, i nisam hteo galinarija umesto bjelice, ostalo sam lepo uklopio.
I da, jeste da mi beži za 100, al' se ne predajem, ima još četiri kola jbg, još ako grčka izbaci španiju, eto me na konju.
Edin: pseto, za sve za koje si pitao sam već pisao na nekoj od prethodnih strana. Lodžeski će da bude dobar, ja se nadam i čedomir osmanović isto jer ga imam, ali vidi da nemaš baš 5 igrača koji će verovatno da ispadnu posle osmine finala.
dobro je sto necu biti u top10 u nasoj ligi, valjda cu napokon uzeti da ucim i polozim nesto, a ne da pratim svaku tekmu i 20. da budem jebo me fantazi.
mnogo je bitno da pogodis sa kapitalcima na pocetku, ja uzeo tea, diksona i atentukompa(kontao da ce ovaj da skace i praviti razliku kao veseli npr). teo 3 kola solidan onda krenuo da suri, dikson nista posebno, atentukompo nista.
Baš to. Npr. ja igrao prošlu sezonu ABA fantazi na MVP, krenuo katastrofa i posle 5 kola bio na 300+ poziciji a vrednost tima mi pala na oko 850 kredita. Al jbg imao još 20 kola do kraja i izvlačio se malo po malo, na kraju došao do 25. mesta a vrednost tima porasla na oko 1700.
88, ја бих узео Миротића, ко зна да ли ће Бијели играти против Финаца и колико ако пдмах направимо разлику на старту. Додуше, ни ови саПољацима не би требало да се намуче, једино ако се Пољаци нису надркали да свете западног комшију за јучерашњи пораз.
Pa picka mu materina tek sada ubacujem bjelicu tj razmisljam dal njega dal mirotica. Osman jeftiniji brda pa sam ga ubacio a i lodzeski vec dva kola drka kurac al opet gledam da ne bude ja ga menjao on popisava ko vise puta.
Blizi sam bjelica-osman kombinaciji za sada i blizi je tomic ekipi nego barnjani ali ko zna sta ce biti do sutra haha
E vidim.sad coa, ok
Haha Mlat sprdao sam se za "ju ju ju". Opusti se. Meni je drugi fantazi, al jbg, očekivao sam više iskreno. Stecu je možda prvi fantazi u košarci, al igra on stalno plfantazi.
SAD ĆU DA KUPIM GASOLA DAJEM TRISTA KREDITA MNOGO MI BILO 170 NA POČETKU
I PET KOLA PO 30+ DO SAD.
Samo da najavim iskusnim fantazeeima da ce biti jebani u el fantatiju pozz
I meni je dilema tomić/barnjani umesto omića, a trenutno mislim da je barnjani bolji izbor.
Pajsad tim
Bogdan
Rodrigez
Grcko crnce
Prepelic
Galinari
Djentile
Dijao
Lovernj
Valancjunas
Veseli
Pa kako bude bude
Mozda si u pravu s obzirom da ustasa ide na veselog. Znaci ustasa lol
Ja sam ovo dobio nakon 3 sata
http://www.dodaj.rs/f/A/xq/3kueWNnr/untitled.png
Prodao sam Van Rosoma,Maciulisa,Ercega,Veselog i Rodrigeza, valjda se nisam zajebao
Ма играо сам ја на овом мвп.рс још нешто, вероватно СП прошле године, исто са вама овде, нисам ништа урадио чим се ни не сећам тачно. И играо сам АБА фантази о ком Млатони прича, добро стартовао, па почео да падам, па два-три пута заборавио да мењам, престали људи скроз да пишу на теми и онда баталио. Знам да су се Млатони и Трућ кидали. Јеси ти био први на крају, Млато?
Јесте да кошарка и фудбал нису исто, али највише је ми је помогао премијерлигашки фантази. Шест година пикам то, једном освојио овде вукајлијашку лигу, а имао и очајне сезоне са глупим замислима и научио пре свега да располажем буџетом.
Мислим да сам остварио овакав резултат, јер сам потражио ко је шта радио у припремним утакмицама и те информације добро искористио. И плус неколико замена у правом тренутку, што бисте ви назвали срећом, а ја добром интуицијом или антиципацијом лоло
Кад сам видео цене Декеолоа, Ловерња и Принтезиса, нисам се двоумио ни секунде. За Италијане сам видео да имају доста поена у рукама, а већину постижу 4 играча и онда узео Белинелија и Ђентилеа, јер су били најјефтинији. Цена 90, а видим да имају бар 15 индексних поена у рукама. Љуља сам био решио да ставим, јер сам мислио да ће имати већу улогу сад кад нема Навара, Калдерона и Рубија, али сам погледао бројке и видео да лик нема намеру да прелази 10-ак у просеку и избацим га. Имао сам само 3 играча са троцифреном ценом. Гасол 165, али сам знао да ће исплатити јер сам видео да је човек убедљиво прва нападачка опција, да има брдо поена, скокова и изнуђених фаулова. Онда видим да је Новицки препустио главну улогу Шредеру, јер не може да игра као некад и одмах ми је било јасно да је Шредер са мањом ценом далеко исплативији. Трећи троцифрени је Бјелица, он се исплатио, али сам га и заменио у правом тренутку кад је био само 10 поена јефтинији од Галинарија, пред меч са Турском где је имао мали индекс, а Галинари развалио то коло. И тад замало Шредера да продам, фала ти Црно лоло. Једини анонимус био неки са ценом 40 из Белгије, после га мењао за Ерцега, па за Кузмића и сваки је био добар у односу на смешну цену. Једини лош избор на почетку је био Моња, али сам њега одмах мењао за Симона и тако одлично искористио 30-ак поена које сам оставио у штеку. Ствар баш чисте среће је била кад сам одлучио да купим Теа пред меч са Италијанима и између Белинелија и Ђентилеа се одлучим за продају овог првог. Ето. Био сам довољно луд да 3 сата склапам почетни тим, али сам их паметно искористио.
ОК
ово нико неће читати
Контам да ни Шаренац није располагао са више података кад је састављао свој тим. Добри су ти резони. Ја сам слично размишљао, с тим да сам Валанчијунаса ставио на центру, Бјелицу и Принтезиса просто морао. Италијане сам ставио од самог почњтка али ме глупи Хекет ујебао за све паре. Од Родригеза сам много више очекивао, надао сам се да он, Љуљ и Фернандез могу и у репстацији да раде оно што раде у Реалу, али сам се очиглесно зајебао. Још ако се додају Калина и Радуља који су ујебали фино на почетку, то све нисам могао 2 кола да средим збоф ограниченог броја измјена. Могло је боље али пошто ми је први фантази икад, добро је. Надам се да ће ово коло проћи како треба да се угурам макар међу првих 10.