Košarka EP 2015 Fantasy

1. Ubaci kufosa umesto burusisa ako vec imas dovoljno kufos ce ojebati sto posto

Ja imam igrace iz 9 reprezentacija trenutno u timu haha samo francuza dva nadam se da sam pogodio reprezentacije koje prolaze i da ce djentile biti bolji od izdrkanih barnjanija galinarija i belinelija

2. Inace i dalje nemam gasola serem mu se u usta dabogda u minusu bio

3. ja sastavih respektabilnu ekipu s obzirom na budzet..
    teo, ljulj, bojan bogdanovic, batum, de kolo, kaspi, belineli, omic, veseli i printezis

4. ja se nadam da će italijani da ispadnu pa da sastavim strašan tim za sledeće kolo od 250 dinara od galinarija

5. Tako sam i ja mislio za novickog pa se upuvao majmun i palamu vrednost za vise od 20

6. A mislio sam da ce mu skociti naravno tako da mi se posro na planiranih 40 kredita

7. Jebem ti civot, uzeo Strelnieksa, on minus tri u prvom minutu jaha

8. Minus 4 lololo jebem ti srecu sto sam menjao

9. Hahahaha, ja imam 4-5 divljih, kojih čuće se kad budem kleo što su mrtav teret na terenu.

10. Драгић се надрогирао 2/2 тројке. Не урекао се, само нек настави.

11. Koja lobanja ovaj Zupan hAHAHAH

12. Jebemtisve kad nemam vremena da sednem za komp u normalno vreme kada je otkljucano i da pravim izmene i razmene. Ovako mi jos od prvog kola stoji isti tim...

13. Црно, поправио се Стрелниекс.

14. Izvukao se lepo 9p 4as 3skoka. Jos dvaput toliko i ja zadovoljan lolo

15. Ne moze se menja vise a

16. Asam ubo sa Strelnieksom koi sam poznavalac ove kosarke nevera

17. Свака част.

18. Мене ујеба Драгић, измашао се опасно у другом. Контам да је ту око 10 са индексом.

19. И ја сам баш погодио како треба са изменом, избацио Омића и убацио Барњанија, Омић данас ако сам добро гледао утакмицу једноцифрен са индексом, не верујем да има више од 5-6, нисам гледао статистику још на сајту тамо.

И још више сам погодио што сам намирисао да ће словенија да издува, јер да је остао Омић, тачно би ми био четврти играч којег морам да мењам после овог кола, а дозвољене три измене, издувао бих.
    едит: сад видим, 8 омић, добро је.

20. Колико је Драгић, преко моба сам?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.