Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
14 мислим, шутирао очајно из игре, 6/14.
Ок, хвала.
Ajde molim vas neko da vidi koliko je imao strelnieks, ne mogu preko telefona da vidim
Gledao sam malopre, čini mi se 34,1 ali nemoj da me držiš za reč.
Strelnieks 29.7, asi ga ubo, svaka čast
тачно, 29.7, сад гледам, служи ме сећање к'о златну рибицу.
Hvala hvala ljubim ruke
nerealno je majke mi da 2-3 kola imam lozeskog i da ima sveukupno 5index. sad ga izbacim on suri. jebeno.
Rekoh ja da će lodžeski konačno da odigra odličnu utakmicu, samo jbg, kako utrpati belgijanca u tim sad.
Ja ga izbacio nisam ti verovao jbg
Rekoh ja za kufosa da ce da jebe
7p 8sk
Spanulis budjavi jos bez kosa jebacu ku mamu celavu za ovu zajebanciju
Napuši mi se kurca Vasilije za koji kurac sam te i uzeo.
SPANULIS JEBE. Sve nas u dupe. I printezis, svi ga uzeste, ja otera Burusisa mučnog, bolji će biti duplo.
NEMOJ VIŠE MOLIM TE, ŠTA RADI PA VEĆI INDEKS DOK JE NA KLUPI JEBENOG MALI ĆELAVKO
Sta je ovo ovako tesno? Ne odvaljuju ih grci ko sto sam misleo. Inace Everton odbi Celsija od sise vamo, Matic dao gol SA CU VAJ Boze
Nije dao gol nego MUNO GOLČINU. Džabe kad igraju ko beda.
Brate, ovaj everton kad igra protiv jacih ubijaju redovno, sa slabijima kurac. A imaju dobru ekipu. Koja steta sto Matic nije u nekoj napadackoj ekipi, ovde izgleda kao da se igra.
Dabogda ispali grci da menjam spanulisa ovako ne mogu evo trpim ga od pocetka valjda cu imati neku od onih njegovih serija posle
Kolko izbubljenih ima magarac?
Falilo mi 3 kredita za kufosa jebem ti kredite covek dabl dabl do poluvremena