Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Има једну изгубљену. Индекс му је тренутно 2, Принтезису 1. Има времена, можда догурају до 10 бар.
Haha, pa Everton uvek tako, nalože se protiv jačih, a ovamo prc. A znaš koliko je Čelzi puko kad Matić MORA da daje golove. Znači nije dao na odbijenu slučajno, posle kornera, nego MUNO sa 30m gol.
Iako njegovo nikako nije da brine o napadu. Mada, Murinjo je pušio gowno, durio se i hteo igrača kojeg nije mogao da dobije, pa na kraju završio sa Terijem i Zumom na štoperima.
Cenim 2:2 kraj da će biti, gol pada posle 85. min.
EJ BRE OVO JE FANTAZI EP, NE SPEMUJ DECXKO BREE!
1 ima Spanulis, omg opet ne znate da sabirate
Dobro je, makar ima više od Šredera, nisam se zajebao sa izmenom, to bre!
Много ми је безвезе што се не рачунају утакмице за пласман од 5-8 места, у последња два кола треба имати играче из свега четири тима и буквално сам према томе састављао тим. На крају сам се одлучио за ово.
http://i.imgur.com/xLYSqJq.png
Млато, то сам установио још ономад лол
Haha Spanulis omaši oba slobodna bacanja, i to već drugi put na EP. Šit hepns, ali to od njega očekivati, jbg.
Ne ne ne igrica se urotila protiv mene izbacicu sve nase iz tima da bi osvojili ep
Pa kako moze jebeni spanulis da bude najgori na utakmici grcke repstacije na ep 2015 kako sto me jebe sta oce koje picke materine
Fabregas je nevidljiv u napadu, a stavlja mikela pored matica bespotrebno. Begovic kriv za dva gola.
Inace, jebem majku dajte Burusisu da igra, sta se ovaj celavi napalio
Ja sam onaj tip trenera sto bira milicica kao drugog pika na draftu, nema sta.
Јебем ја оовом Принтезису матер све. Ето.
Ne znam nisam gledao, video sam Matićev gol. Što brani Begara, nisam u toku? Sad vidim neka povreda kolena, operacija i jadi. Jbg. Pogodi ja da pada još jedan gol, mislio sam da će ga Čelzi munuti, ovako 3 komata Neismita.
Inače naguraće Print i Span zajedno indeks 10. O p u š t e n o.
Kаква рола Бурусиса... Играчина је, нема шта.
Počupa Burusis, hvala mu, a spanulis ako izgura na 10 dosta, ali svakako mu jebem malo mater.
To bre, sve na burusisa macku jeea. Krenuo dan lepo. Sto papnikolau nema ni minuta, jel povredjen?
Meni se čini da je ulazio u prvom, jedno pola minuta - minut.
Edit: igrao preko 5 minuta.
Usra me burusis sa ovim faulovima i promasajima sad, valjda je preko 10. Poceo Arsenal, ideemo stouk stativaa opaa
igračina je kad ovi nemaju centra. na koga idu grci sad?
15.4 Burusis
5.5 Printezis
12.1 Spanulis