Košarka EP 2015 Fantasy

1. 55 од тројице, рибас са 11 испунио очекивања, ваљда се неће десити још неки принтезис

2. Maksimilijan Morel

da l bi bio neko ljubazan da mi kaze koliko je dragic imao? neko mi rece 15, ja izracunao 21... ne znam da l ok racunam, da l nesto propustam, pa ako nekome nije tesko, bio bih zahvalan

15

претпостављам да си сабирао изгубљене лопте уместо да их одузмеш

3. Dragić 17p + 1sk+ 1as + 3kradje + 6faulova nad njim - 8promašaja - 3izg. lopte - 2načinjena faula = 15

4. celo prvenstvo sam bio u zabludi znaci, mislio masoni neki, laminati, kad ono u stvari izgubljene lopte... eh sta ti je kosarka

5. Стеван
    55 од тројице, рибас са 11 испунио очекивања, ваљда се неће десити још неки принтезис

Hoće, hoće :)

6. Ја Драгића 15 и Принтезиса 5,5. Сад ми играју у 9 Ловерњ, Де Коло, Паркер, Осман и Жалабал ми је на клупи. Ваљда ови извуку мало ствар.

7. Haha, jadan ti ako poduvaju Trikolori.

8. i ja imam batuma (valjda ce jednu tekmu eksplodirati dete mu jebem) i zofrija, ova trojica pre njih 40 mi doneli, ali ni ne kostaju nesto puno zajedno

9. Hoće, hoće :)

Лепо је то што си оптимиста.

10. Dajte mi za sutra petoricu za koje mislite da će ojebati. Poenima prvenstveno...pošto vidim da pojedini objašnjavaju.

11. Jedino ako ćeš za kladionicu, za sutra nema menjanja igrača.

12. Dionysio
    Haha, jadan ti ako poduvaju Trikolori.

The who dares, wins, Roders, the who dares, wins.

13. Dajte link za statistiku Francuza pls, sa fona sam

14. mlatoni u klabingu pa sa fona pomesao vodku+guarana kad odocni posle 1i30 nece imati pojma ni kog igraca je uzeo u fantazi

15. јаој османе шутни макар на кош јебенти дан

16. ово су неки масони нешто јеби стево масоне карај ваљевце ајмо стево

17. Паркер и Батум се измашали домаћински. Контам дасе Осман завукао у неко ћоше и чим прими лошту, одмах ко врућ кромпир враћа назад. Туга.

18. паркера не могу да коментаришем серем му се у нба искуство говно мало челато

гобер културишка 4п без промашаја за сада најконстантнији јебени играч на фантазију ако изуземо гасола индијанца

19. Lovernj samo roka bole ga kurac sto mu ja brojim promasaje ;(

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.