Košarka EP 2015 Fantasy

1. Pa što baš osmanu da ukradu poene jebem im seme.

2. Covece kakva je rbina bio ovaj de kolo u valensiji vidi ga sad, sabija.

3. Статистичари ако имате индексе за Паркера, Де Колоа, Ловерња, Османа и Жалабала, качите. Ја сам преко моба па мо је мало незгодно да гањам по старистикама.

4. де коло 27.5
    осман 5 :(
    паркер 0 (лол)
    ловерњ 20.9
    желабал 4.4

ја ћу у најбољем могућем случају после овог кола имати 180, а очекујем да буде негде око 150, претанко.

5. Ja za sad 94.6 od cetvorice.

6. Ја ако пребацим 150, ногом у дупе се ударам.

7. де коло најачи играч на фантазију сиг после гасола

8. BRAVO PARKER JEBEMTE USTA! ŠTO NE UZEH TEA KOJI KURAC JA RAČUNAM MORA DA PROKINE, MORA DA ME JEBE TO MORA.

9. Колико је Диксон имао?

10. 110 posle petorice. Da me nije Rodrigez sjebao onako podmuklo, bilo bi bolje, ali nije lose ni ovako.

Sutra Galinari, Djentile, Bogdan, Simon i Tornike. Kontam da ce biti 75 barem, sa 90 bih bio zadovoljan.

Sutra bi bilo dobro da ih ujebemo 15 razlike u prvoj, da izadje Teo da odmara mars u kurac svi ga imaju lolo

11. pa šta, teo sig neće da forsira sutra
    meni gober sjebo koncepciju, imao 15 manje nego što sam očekivao. sad mora hruban da vadi situaciju lol

12. 89 од петорице, сутра ће ваљда бити бар још 90 од друге петорице, али надам се да могу и до стотке да добаце. То би онда био мој просек, сад сам израчунао да ми је у првих 5 кола 193.9. ФАНТАЗИ ЈЕ НАУКА!

13. stevane pogledaj pvt jebo te ja

14. ево сад извалио да имам пвт, није било жуто говно

15. Jedi palentu ili kačamak biće ti žuto

16. хахахаха ја не верујем колко ово мене јебе па спанулис и паркер да не могу заједно да саставе дјајес три кола за редом па то нема ни у занзибару јебем вам поколење да вам јебем

и гобер ми јебо мајку и сви ми јебали мајку и јебем ти фантазију мајку нечу да играм више ово нервирам се превише

17. To simone picka ti materina sad si nasao da polomis nogu jebem ti kolje