Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I osman me ukanalio jebem mu poreklo
Kakav je tomic moze li mi neko reci ne gledam tekmu mrzi me
Solidan, indeks -2 :)
Znaci pogodio sam sa spanulisom, parkerom, osmanom, tomicem...do jaja
Ajjde reci koliko ima simon. 4-5 kontam
Simon indeks 11. Kolika je on bio krađa u ovom fantaziju, i sad bi bio bolji da se nije povredio.
Satoranski, Veseli?
Sad ti kao.imas satoranskog i veselog pusi ga pederu
хахахах псето ован, а лепо сам му рекао да узме барњанија!
ок, рекао сам и за лоџеског, лол
нисам задовољан саторанским, могао је боље, имао неке безвезе промашаје, а који ме је курац јебао да узимам симона за ово коло кад сам га до сад заобилазио у широком луку, није ми јасно.
Mlatoni ce imati 300 jebo sve svoje
Satoranski 17.6
Veseljak 33
Hah dal se povredio Simon idukurac. A vi serendate duvaju Česi ja posle zbog izmena ne uzeh Satora ni danas. Jebemti uzmem Parkera i Spanulisa, a hteo Satora i Zizisa.
Samo Satoranskog imam, nemojte uplaseni biti lolo
Coa uzeo sam tomica jer svi pored gasola imaju batnjanija veselog i valancijunasa pa moram da jurim iznenadjenje kvota 12 ako mislim da stignem nekoga
Zato i gasola nemam nadao sam se da ce da usere pa da pojebe sve a mene ne al ne vredi kad je masina jebena
Haha mlatoni
Асам убо Радуљу, свака ми част. Зато остали катастрофа.
Ja razmisljao radulja ili burusis, izgleda da sam se zajebao ovi udvajaju tea na piku imace radulja 30
Bogdana ni ne ubacuje jebo sve svoje
Mora Nedović taktički faul, mora.
Imacu 30 poena ovo kolo cenim
Salin drugar moj bio kod mene 5 kola sut iz igre uvek 40 posto sad nasao da jebe