U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ja imam Marinu Maljkovic aka Kuzminskasa - stas sad?!
Бјелица, Ерцег и Фурније уместо Радуљице, Принтезиса и Рибаса?
ако мене питаш-да
али бих ја и бјелицу мењао миротићема рибаса остави ако кошта ко фурније
али кад каже ДЕПОРТИВО хахахахах њему је у глави дијего тристан
Рибас мора да лети, не зато што је лош, него зато што бих због њега могао да останем са 9 играча у полуфиналном колу.
нејкеде и ја имам кузминскаса(избацио бих га да сам имао измена још лоло)
арадори јел у рангу са њима што се тиче цене?
Не може ни он, јер имам већ 2 Италијана, опет могу да останем са 9 играча због тога.
ПА ВАДИ ЂЕНТИЛЕА ЈА ГА ИМАМ У ТИМУ КОЈИ ТИ ЈОШ РАЗЛОГ ТРЕБА
Nemoj ostavljati mesto bez igraca, imaces 0 za to kolo, moras svih 12 pozicija imati popunjenih
вероватно има играча али је изгубио прошлу
стец капирам да ти недовић најбоља варијанта
Ево мојих 10 за сљедеће коло:
1 Теодосић
2 Паркер
3 Љуљ
4 Де Коло
5 Мачиулис
6 Ђентиле
7 Бјелица
8 Принтезис
9 Радуљица
10 Ловерњ
како би волео да испадну французи да вас стигнем све лололо
2. Milos Teodosic
3. Bogdan Bogdanovic
4. Alessandro Gentile
5. Giannis Antetokounmpo
6. Nicolas Batum
7. Georgios Printezis
8. Nemanja Bjelica
9. Jonas Valanciunas
10. Pau Gasol
За овакав тим бих морао да продам Галинарија (и Рибаса, и Радуљицу).
Ја сам начуо да Галинари игра са неком блажом поврједом, можда је то узрок слабије партије против Израела. Кажем начуо, немојте сад због мене одмах да га избацујете. Рече коментатор у преносу да је кољено у питању, али нисам сигуран колико је то тачно.
стец овај је по мени најбољи само види шутни батума ако треба тумбај им позиције ђентиле нпр може на његово место па доле ставиш белинелија нпр не знам пошто је батум
Батум ПРОПО, 86 му цена, а и немам више измена ако направим овакав тим, искоришћене све 3.
гурај онда тако с њим ево ја ћу да навијам за батума
озб, допада ми се овај тим ако изузмемо овог идиота ал макар је француз због измена. овако имаш макс две под морање ако не испаднемо ми или французи
едит: 3 ако испадну гркци
И онда ће Радуљица и Галинари имати 40 и 50, Бјелицу ће ограничити јурњава за Веселим, Богдан 0/5 тројке, Валанчијунас испод просека због пољуљаног самопоуздања, Антетокумбо показује да зна да трпа само против нуб тимова, Гасол се уморијо напокон, почео да промашује тројке, а Ђентиле препустио све Галинарију и Белинелију. Укупно поена: 107.
Pozdraw Aleksandar