Košarka EP 2015 Fantasy

1. Zizis/Markovic
    Teo
    Ljulj
    Djentile
    Batum
    Bjelica
    Kalinic
    Diao
    Radulja
    Zofri

Najbolje sto sam mogao da izvucem sa ovim budzetom, mislim.

2. Ово ми је био тим за прошло коло:
    http://i.imgur.com/xLYSqJq.png

А ово сам сад склепао:
    http://i.imgur.com/WMWcKz4.png

Мишљења?

Рибаса сигурно мењам Фурнијеом (иако није нимало стабилан), јер не смем да имам два Шпанца, кад већ имам два Италијана. Са Французима и нама улазим у разумљив ризик јебига, ваљда неће на те две да пукне изненађење.

Али не знам да ли да оставим Принтезиса или да га заменим Спанулисом или чак Антетокумпом? Да ли би Галинари и Валанчијунас могли опет да засеру? Да мењам неког од њих Бјелицом?

3. Ja Furnijea ne bih stavljao, skroz mi je prevara igrač. Obavezno bih stavio Bjelicu, jer lik i kad ne igra on je i dalje Bog statistike,znaš i sam, + ga 99% ostali imaju, ako otrese a ti ga nemaš, more ti biti problem.

Spanulis treba da ošuri majku mu, nema ga nikako do sad. Veselog pretp. da nisi uzimao u obzir zbog izmena?

4. Пази, Бјелица је 3 пута имао око 30 индекс, а преостала 3 пута 14, 12 и 8. Фора је што дечко и не форсира толико кад нема потребе и једноставно ради оне ствари које статистика не бележи. Нпр. сутра би доста могао да се потроши чувајући Веселог, а и баш због тог Веселог не верујем да ће опет имати онолико скокова. А Галинари јуче био слаб, па капирам да би могао сада да подивља опет.

Спанулис је непредвидив, могао би да усере Шпанце с две тројке на крају, а да до тада промаши 10 шутева и усере себи индекс. А могао би и да растури у сваком смислу.

Веселог не бих узимао, јер очекујем да ћемо ми и Французи сигурно проћи, а за друга два меча већ имам потенцијално 3 играча који ће испасти и које ћу морати да мењам. Не бих да остајем са играчем мање.

За Фурнијеа знам да може да засере, али једини је јефтин попут Рибаса, а да притом можда може и да одигра добро (поготово кад се резултатски одлепе).

5. да сам на твом месту вадио бих ђентилеа јер већ две шури индексом, за белинелија мислим да ће ојебати ову. а и ђентилеа имам ја па ти је ваљда јасно лол

атекомумпо или како већ је у озбиљном порасту форме па бих размислио о њему, ја бих га убацио уместо ђентилеа да сам имао још измена

фурније је буђавац види да га избегнеш а калина је на реду да ојебе поготово што би требало да иде на шилба који се мало крије у одбрани

6. а весели сутра пегла петицу

едит: центра, не мислим на индекс 5

7. Ja za poziciju jeftinog sam na početku kupio Nedovića, sad je tipa 80-90, ne znam kako stojiš s kešom (lool), al njega bih pre uzeo nego Furnijea, Bjelica će se krljati sa Veselim, ali mislim da će se rotirati itekako, tj. da će tipa Erceg imati dosta krljanja sa njim, a Bjelika minuta i na trojci.

O Galinariju ne mogu da govorim, skroz mi je lik nepredvidiv šta će šutra uraditi.

8. типујем да су фактори изненађења за ово коло: атетокумпо, белинели, калина и кузминскас

9. Нисам ни је љубитељ Фурнијеа, али нема се пара баш за 10 одличних, морам једног прејефтиног, а он ће имати својих 15-ак минута бар, против доста слабијег противника и можда их искористи као што је учинио против Белгије.

Ђентилеа се не бих одрицао, лик ниједном није ишао испод 10, а делује баш мотивисано и као да има снаге да игра сваки дан. Мада ће вероватно мање форсирати него на прошлој.

Ако Велеси игра петицу, онда би Радуљица могао да се наједе банана прекосутра?

10. Могу ја да се искомбинујем да убацим нпр. Недовића уместо Фурнијеа, али онда морам да продајем неког скупљег, а не бих ни Галинарија, ни Ђентилеа, ни Де Колоа.

11. Стеване, ја мислим да за почетак треба да избациш спанулиса и теодосића јер су ипак калнеитис и зизис бољи избор, експлодираће са индексом по 35 кад нису ни једном до сад, јасно ти је да им је време. Уосталом, италијани очајно бране пик, а зизис ће бити приморан да игра 35 минута јер ће спанулис да усере у почетку и да оде кући.

Од бекова бих ти саветовао шилба, зајебаће они наше, не играј се, ипак су хрвате отпишали 30 разлике у једном тренутку, а и сам знаш да наши с хрватима увек играју утакмице на пар поена, дакле ту смо по квалитету с њима, јебени су чеси, а као другог можеш да узмеш симоновића нпр., чисто да се осигураш ако наши случајно направе подвиг и зајебу чехе.

За четворке не знам шта бих ти рекао, ево дијао је сасвим солидан, има десетак у просеку, и уз њега да узмеш ерцега и бог да те види, мада је ту и летонац мејерис, није за зајебанцију уопште, веруј ми, у порасту је јер је претходно коло имао 12, а пре тога 3, 8, 4, 0, -1, и одједном 12, случајност? не бих рекао.

Од петица узми барњанија, нижи је од валанчијунаса а самим тим и бржи, валанчијунас не зна за ништа сем свог рекета, тај и на своју девојку дрка, а барњанија ако крене шут за три оде он на 30-ак поена глат, тако да је одличан избор, а уз њега можеш куфоса који иде на већ измученог гасола, гасол јадничак цео турнир вуче шпанце, уморан је к'о пас, време је да га коста постави на своје место.

Е сад, за преостала два играча не знам шта да ти кажем, али опет боље је да узмеш неке слабије да ти остане једно 400 поена у штеку за следеће коло ако се случајно деси да ово омане па да мораш да се чупаш.

Позз и свако добро.

12. брате да си тренер чешке а видео си радуљу како умире после три напада какву би тактику осмислио?

саторанског и шилба се не плашим уопште јер ће стефи недовић калина и гаги а чак и симон то да опеглају ко ништа могу да нам га пуше курац али весели има 17 пута више снаге од радуље и притом је бржи од њега као да је на бајсу

де колоа никако, имаће он својих 15 индекса лагано али ђентиле ако одигра још једну у истом стилу комотно може у нба

13. Ja ocekujem da ce Batum sad krenuti da pisa, al sta ja znam, 21. sam u ligi.
    JE-BI PSE-TA!!!

14. Хвала Цоа, драго ми што се коначно неко јавио да несебично и искрено помогне! Права је штета што имам право само на три измене, не знам шта бих изабрао... Можда је најпаметније да избацим истрошеног Гасола, а за другу двојицу ћу још да размислим.

15. Ако је паметан послушаће мене, јасно је да сам ја свој циљ испунио, ту сам у врху, и то су ми максимални домети, а ви сте само љубоморни и јебете га овде намерно.

16. ало ваљевац имам симона капитена у тиму најачи сам у старту

17. Батум ме разочарао против Белгије, али и ја се надам да мора коначно да проради.

18. батум ће прорадити следеће сезоне

19. Na šta me podseća ovo naše nagađanje šta će ko će kako kad...
    https://www.youtube.com/watch?v=WMqE2HY4_A4

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.