parker i spanulis me jebeno unistavaju sto mi ne bi bilo toliko krivo da nisam u PRVOM KOLU birao koga od trojke spanulis-parker-gasol da uzmem jer su kostali boga oca jebem li im mamu malenu usranu u usta govna mrtva
Radoje Cincar
Gde je M. Morel sad da se zahvali za dijaoa? A ja nisam mogao da ga ubacim nego imam batuma, lol.
Ima jos dosta do kraja, videcemo :)
Inace, ovde cekam batuma jebenog, kojem dajem sansu vec peti put zaredom, i lovernja koji ce pretpostavljam na misice prebaciti 10. Valjda cu ovo kolo preci stotku
Pa vidi mene sad: Zisis, Ljulj, Batum, Lovernj i Diao, nemaju zajedno 10 indeks. Moram malo da iskukam i ja kod sudija jebemu oca ooo beko alo deda ti si car!
Crno, imam Gasola
parker i spanulis me jebeno unistavaju sto mi ne bi bilo toliko krivo da nisam u PRVOM KOLU birao koga od trojke spanulis-parker-gasol da uzmem jer su kostali boga oca jebem li im mamu malenu usranu u usta govna mrtva
Gde je M. Morel sad da se zahvali za dijaoa? A ja nisam mogao da ga ubacim nego imam batuma, lol.
хахахах овај фурније је спрдња од играча СТЕЦ ДА МИ КАЖЕШ ХВАЛА
Pored Lovernja, Batuma i De Koloa vadi me Strelnieks jebeni. Burusis me usrao danas vec, treba preci stotku ovo kolo.
Ne seri, Furnije i Hezonja najjači
густи може да их чува. обојицу. одједном
Ima jos dosta do kraja, videcemo :)
Inace, ovde cekam batuma jebenog, kojem dajem sansu vec peti put zaredom, i lovernja koji ce pretpostavljam na misice prebaciti 10. Valjda cu ovo kolo preci stotku
оп оп оп иде паркер
Jebem vas svaki put svi u fazonu jedva prelazim sto, ko streberi sto satro ne urade dobro ispit. na kraju ja najgori naravno
Pa vidi mene sad: Zisis, Ljulj, Batum, Lovernj i Diao, nemaju zajedno 10 indeks. Moram malo da iskukam i ja kod sudija jebemu oca ooo beko alo deda ti si car!
Псето, чек, полако, има човек 4 засад, то је у складу с ценом лол
АЈДЕ НЕ ЛАЖИ ТУ ЧУЈЕШ. МАГАРЧЕ. САД ТЕ ИСКЉУЧУЈЕМ
Али Де Коло је презахвалан, и кад га неће шут, увек има неке скокове и асистенције. Ево 3 поена тренутно, шут 1/5, а индекс 8.
де коло један од максима цигалка фантазија
borba za 20. poziciju je dostigla vrhunac. pseto se naostrio, al se ne dam uzdrmati!!
држи гаће ваљевче малени
стец јебе ваљевце а ја ваљевце за сиротињу хахахаха
hahahahahahaha
PODOJICE VAS SABAC JA VAM KAZEM EVO I VASAR KRECE DODJITE KOD VENDIJA POD SATRU