Ja 101,6 od sestorice, jos i nije lose kako sam mislio da ce biti. Lovernj kako nagura svoj prosek uvek, neverovatno. Da me nije Burusis prodao, bilo bi odlicno.
Sutra Bogdan, Galo, Djentile i Raduljica. Ako naguraju svoje proseke, oko 80, bio bih zadovoljan.
имам 60 од петорице, лолчић, хвала бурусису и спанулису јебем ли им кућу у пичку, усрали су ме, нарочито спанулис, откад сам га узео мислим да ми је укупно 20 донео, лол.
Ima okolina Sapca predstavnika i u gornjem domu (to sam ja) xD
Koliko masaju ovde svi u minus ima da udju
хаха види и ове колокрадице се гурају нешто
A od kog mesta se racuna gornji dom, da znam da l da se nadam? :)
паркер има 5/16 јебо сам себе у пркно мелеско
Batum 9.9
Lovernj 17.6 opa
Diao 12.1
47.6 od 5 igraca, ludilo :)
Ko ima vremena i volje, molim da mi kaze za Lovernja, Batuma, De Koloa i Strelnieksa. Hvala.
Burusis je 4 valjda, Gasol 35.2
De kolo 20.9
Strelieks 14
Батум 9.9
Допуна: Нисам видео да пише горе.
Ja 101,6 od sestorice, jos i nije lose kako sam mislio da ce biti. Lovernj kako nagura svoj prosek uvek, neverovatno. Da me nije Burusis prodao, bilo bi odlicno.
Sutra Bogdan, Galo, Djentile i Raduljica. Ako naguraju svoje proseke, oko 80, bio bih zadovoljan.
Ja sutra Djentile, i nasi xD (Teo, Bjelica, Bradulja i Kalina). Kada bi nekim cudom nagurao do 150 bio bih prezadovoljan.
ja 68 od petorice
pseto ima li sanse da mi ugrozis poziciju?
40.1 od trojice jebu me parker i spanulis treće kolo za redom kad sam kreten.
Gober?
имам 60 од петорице, лолчић, хвала бурусису и спанулису јебем ли им кућу у пичку, усрали су ме, нарочито спанулис, откад сам га узео мислим да ми је укупно 20 донео, лол.
pseto ima li sanse da mi ugrozis poziciju?
брате нити знам колико имам нити колико ми бежиш на табели џд
имао сам рибаса, миротића, спанулиса, паркера и гобера па види ако те занима
je-bi pse-ta
kome smeta jako valjevo?!
Haha pseto pa šiša te nejked 5-6 pozicija nemoj sad da se praviš looood.
khm dio jednu khm khm samo