Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. ДАЈТЕ МЕРКЕЛОВУ ДАСЕ ИГРАМООООО

  2. A Kroati se večeras nadaju pobedi na Grcima, lol. Ubiće ih Bili i ekipa kao zečeve. Što se nas tiče, jbg, dobro smo izvukli pobedu, ali ima opravdanja za ovakvu igru. Manje od dana pauze nakon mnogo teškog meča sa Špancima, tako da prekosutra ćemo biti mnogo svežiji.

  3. Dirk je pravi gospodin, nema šta.

  4. erceg zna da pogodi, raduljica kao kad debelom das da se rva pod kos jer nema ko drugi da igra, kuzmic ne umije blok da postavi... al meni ste glavni favoriti za medalju zajebi ti francuze koji se muce protiv finske

  5. е мени стварно није никад било јасно форсирање тројке ако ни 10% шутева није ушло дотад, стварно ми није јасно и нек се напуше курца јебала их тројка

    Taj rad. Ne svidja mi se igra, iako smo ih dobili.

  6. Ne kapiram zašto Sale ne forsira malo više Kalinu, koliko se sećam nije ga bilo u drugom poluvremenu, a odigram sasvim solidno prvo.

  7. pobedu, ali ima opravdanja za ovakvu igru. Manje od dana pauze nakon mnogo teškog meča sa Špancima,

    PROV NISAM ZNAO DA SI PIČKA MILAN
    POZDRAVI ĆOKIJA

  8. I napušite mi se kurca vi što prozivate igru, igrali smo pre 20 sati protiv cigana, dobili švabe i njima se ne svidja igra, sisajte ga.

  9. Жао ми само што га доста људи има на фантазију, вјерујем са су се баш нервирали.

    Ево сад сам израчунао, индекс му је 10, то није толико лоше, немојте изнервирани бити.

  10. ja sam najjace na svetu stegao cmar kad je bjelica krenu u napad!!!

  11. Pratim neke strane analize i svi kao našu najjaču kariku pominju Saleta. Pored toga što je bio klasa neviđena kao igrač, slobodno se može reći da je najbolji taktičar i strateg među trenerima. Što se igrača tiče, malo odmora, neka navataju malo bujnih Švabica za post-workout i sveži ulazimo u dalje mečeve!

  12. I napušite mi se kurca vi što prozivate igru, igrali smo pre 20 sati protiv cigana, dobili švabe i njima se ne svidja igra, sisajte ga.

    +1

  13. I napušite mi se kurca vi što prozivate igru, igrali smo pre 20 sati protiv cigana, dobili švabe i njima se ne svidja igra, sisajte ga.

    Mislio sam prevashodno na nerezonsko šutiranje trojki, čak i kad se moglo gadjati za 2 poena...

  14. Mora dase vrati Đurović Vlado u studijo i sveće ići kopo loju.

  15. Nema studija bez Vlada Đurovića, to je fakat. Ne znam što se ovi sa RS-a uvek drže jebenog Gurovića, umesto da npr. zovu Džileta u studio, čovek je odličan analitičar.

    P.S. Gde je Lončar? Prošle godine je bio car na onim prenosima, plus što je Grobar i veće ime od Gurovića!

  16. https://www.youtube.com/watch?v=xpPItKlTU3I

    Lončar je bio konslutant jer se igralo u Španiji, a on tamo živi, i eto ubacio se sa Šarenim da prenosi, ali su bili genijalni.

  17. Nisam baš upoznat, mi se ukrštamo sa A grupom u osmini finala ?

  18. Ok, ok, hvala.
    Bilo bi do jaja da dobijemo Bosance, ja bih najviše voleo da izbegnemo Izrael ako je ikako moguće. Finska namučila Francusku, Rusija iako smo ih jebali 30 razlike pre dve nedelje, opet je nezgodna uvek. Bosanci su nekako taman, ne možemo od njih ispasti jebeš ga.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.