Prijava

Još jednom da jebem familiju svima koji ne vjeruju u ove momke.

Kontam da je ovaj stratimir rasni,i iznova dokazuje koliko je glup ko kurac. Ne znas da l je gore da se zajebava il ne. Nego, koja je petorka prvenstva?

1. Gasol
2. Gasol
3. Gasol
4. Gasol
5. Gasol

1. Gasol
2. Petar Denda
3. Gasol
4. Gasol
5. Gasol

svaka čast Gasolu

ko LBJ u Klivlendu je bio

Svaka čast Truću, pokazao je mnogo veći stepen poznavanja košarke nego ja.
Doduše, ostajem nepopravljivi optimista. I dalje verujem da smo imali najjači tim na EP. Zašto nismo igrali timski u 1/2f, ne znam. Svako je probao da ispadne heroj. Koliko smo jači od Litvanaca pokazuje i činjenica da smo čak i uz onako očajnu igru (najslabiju na prvenstvu) imali priliku za šut za pobedu. Da smo nastavili da igramo timski mislim da bismo osvojili zlato, bez obzira na nešto slabiju formu Kalinića, i Bogdanovića, koji su na SP bili igrači prve petorke.
Nejasno je kako će izgledati kvalifikacije za OI, ali ako sam dobro razumeo teoretski je moguća grupa: Francuska, Italija, Grčka, Srbija, Novi Zeland, i domaćin na pr. Turska.
Kako god biće jako teško, jer treba dobiti četiri utakmice (malo verovatno, ali može eventualno i "samo" 3 od 4) u par dana i osvojiti turnir. Objektivno, veće su šanse da propustimo još jedne OI, nego da se tamo pojavimo.
Šteta, propuštena je velika prilika da se vratimo na "staze stare slave"...