E jebi ga Tibore, aj sad isprobajte sve varijante visina-boja kose-frizura-oči.
shelim se ja malo, bice postovana. poi
Blagodarim.
рећу ћу јој сутра(мислим да другу ради) да ми је њен стриц адвокат рекао да гледам дал очијука са момцима хахаха
Hahahaha, ima milosnenmajke da mi se....
и то има да бленем у њу онако намрштено ко мандрил неки и кад неко буде поручио пиво има да одем до њега да га питам шта је шта је зовеш шта ти треба а да да хаха као пиво јели па нисам ја глуп
ако није неки огромни наравно
Nemoj dete da mi prepadaš, tek je počela da radi, gde će ti duša?
колко година има, 19?
А јел то неки бифе?
Pseto, odbijam da dajem više informacija. Još treba da joj dođeš i da kažeš aj u pivo da znam kolko godina imaš.
најјаче да би се циганисао да ми плаћа пиво, ја сам господин човек брт. а и да сам хтео да знам питао бих је него видим зовеш је дете па оно...
није фејсе, фина пивница, поред посла ми
Haha, još joj samo Fejs fali :))
pseto znaci radis u tempu
Pa jeste dete, duplo mlađa od mene. A gde ti radiš, u banci?
Ili na tezgama, valjaš tikvice sa kvantaša?
hahaha
хахахахаха прво сам конобар, па радим у темпу и све ајде ал банкар би могао да будем једино ако ми тата купи банку лоооол
едит: промакло ми ово за тиквице плус
адвокадо пајсеру ја сам ти братаница
opcije : tempo banka posta butik peciva neki zovu pekara butik odece servis boshovih burgija apoteka frizer butik mesa
kakav obrt loool
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
E jebi ga Tibore, aj sad isprobajte sve varijante visina-boja kose-frizura-oči.
shelim se ja malo, bice postovana. poi
Blagodarim.
рећу ћу јој сутра(мислим да другу ради) да ми је њен стриц адвокат рекао да гледам дал очијука са момцима хахаха
Hahahaha, ima milosnenmajke da mi se....
и то има да бленем у њу онако намрштено ко мандрил неки и кад неко буде поручио пиво има да одем до њега да га питам шта је шта је зовеш шта ти треба а да да хаха као пиво јели па нисам ја глуп
ако није неки огромни наравно
Nemoj dete da mi prepadaš, tek je počela da radi, gde će ti duša?
колко година има, 19?
А јел то неки бифе?
Pseto, odbijam da dajem više informacija. Još treba da joj dođeš i da kažeš aj u pivo da znam kolko godina imaš.
најјаче да би се циганисао да ми плаћа пиво, ја сам господин човек брт. а и да сам хтео да знам питао бих је него видим зовеш је дете па оно...
није фејсе, фина пивница, поред посла ми
Haha, još joj samo Fejs fali :))
pseto znaci radis u tempu
Pa jeste dete, duplo mlađa od mene. A gde ti radiš, u banci?
Ili na tezgama, valjaš tikvice sa kvantaša?
hahaha
хахахахаха прво сам конобар, па радим у темпу и све ајде ал банкар би могао да будем једино ако ми тата купи банку лоооол
едит: промакло ми ово за тиквице плус
адвокадо пајсеру ја сам ти братаница
opcije :
tempo
banka
butik odece
servis boshovih burgija
apoteka
frizer
butik mesa
kakav obrt loool