- Sbanovan
Saljem joj erotske sms-ove :) ja volim samo jednu
- Sbanovan
VOLIM DA JE GLEDAM ELEGANTNO ODEVENU U VEČERNJOJ ŠETNJI KROZ GRAD!
- Sbanovan
VOLIM DA GLEDAM KAKO SE SUNČEVA SVETLOST PRELJEVA PREKO NJENIH OBRAZA
- Sbanovan
Jel su emotivci prirodni nejebači?

Svanulo je, ima već pola sata, ne zove me, a obećala je, avaj meni
http://i.ytimg.com/vi/VPLcVt5WIUU/hqdefault.jpg
miris soli, njen prelep ten koji se poigrava sa mojim ocima i u meni stvara cudne senzacije, njena gradja osvajacice zlatne medalje za rusiju u ritmickoj gimnastici mmmm, savrsene crte lica i nemirne vitice prkose morskim talasima, duboko plave oci koje posramljuju i najlepse more, andjeoska stopala pedikirana u roze koja tope pesak pod sobom i prave staklo, boze gde mi je hrabrost bila...
- Sbanovan
Kako je samo divno gledati je, kako leži, pored mora, pored slane vode, ispod žarkoga sunca, iznad vrućeg letnjeg morskog peska, o kako se divno presijavaju zraci verlog julskog sunca preko njenog tamnoga tena...

Razmišljam o bureku, kako mljackam ga dok maščina sliva mi se niz bradu, a hrskava korica udara u unutrašnjost obraza i ... taj njen obraz, njena konveksna površina obložena kvalitetnom rumenom kožom, sada ko zna gde je, sprštim Teslu na novčanici grčem nostalgije ponet i dreknem mladežom obogaćenoj pekarki "za poneti, ne treba jogurt, suzama zaliću ga"
- Sbanovan
Sve to su samo emotivne formalnosti, nakon toga se JEBE.
- Sbanovan
Nakon uvodnog razgovora, i neobavezne poslepodnevne spike, odvedem je na plažu (nije nužno nudističku), prosrtemo peškir, i zajedno posmatramo nebo, presijavanje sunčevih zraka, let ptica ugodnih boja i tako...
- Sbanovan
Šta Vi poštovana gospodo radite nakon ugodno provedenog poslepodneva sa Vašim lepšim polom? Ja čitam lirsku prozu.