Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A ti mi na to kažeš idi pa se leči, sve je jasno samo istina se krije, bolelo je kao da si prvi, sad mi nije.. ništa mi nije...
nestalo je sve, kroz hladan vetar jos ti cujem glas....
(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞
zdravo bojan :(
Nemoj da te tuga lomi prijatelje kako ja bez marije zivim kao pas vec godinama OCES TAKAV DA BUDES?!
znam prijatelju... al jace je od mene... emotivac sam proklet da sam!
Treba mi zagrljaj sada
Da me uzme i drži dugo
eh-- muška suza je najteža..izdrži Tibore..
hvala malena...
http://vukajlija.com/forum/teme/68182-emotivci?strana=11#post_3312009
ogromno postovanje za ovo prijatelju
i naravno ogroman pozdrav za bojan
hvala damine prijatelju...
U redu je ako me ne voliš, ja ionako umem da volim za dvoje...
Odem na klupu na kojoj nekad sedeli smo. Čekam, a uzalud je sve, znam. Neki drugi zagrljeni ljudi dominiraju sad parkom :'(
Kad bi samo znao ti koliko trebaš mi... :(
Odwedem koorwu gajbi, ona raspremi se i sve, ja joj kažem "ne, malena, ne želim jebati tebe ja, evo trijes jura, samo da pričaš sa mnom, noći preduge su bez nje"
Čekaću te kao zrno pijeska u pustinji, da ga opečeš danju i ohladiš noću. Ni jecaja pustit' neću, jer čežnju time narušio bih. I kad zora nova svane, tuzi mojoj se kraj ne nazire, srdašcem mojim slomljenim ona hrani se.
Dajte mi viski, noćas nisam za vino...
možda s njom si srećan, ali zašto onda mene zoveš pijan u pet ujutro, eh...
Moje je srce violina, što ga diraš kad ne znaš da sviraš?