EMOTIVCI

1. Vratili me iz pošte, kažu "ne možete poslati joj suze"
    :'(

2. Count Zеro

Vratili me iz pošte, kažu "ne možete poslati joj suze"

Jedan od omiljenih postova

3. Emotivac sam i šta mi možeš... osim da me povrediš...

4. pokupi komadiće mog srca koje si razbila u paramparčad

5. Count Zеro

Plačem xD

6. SHTO PLACHES KAD NE MOZHES POSLATI SUZE?

7. Angeli sa baršunarstih oblaka suzama hrizanteme natapaće kraj moje humke kad srce mi prepukne zbog tebe

8. Kad si me ostavila, jedan mali angeo sa likom anđelkans je zauvek sklopio svoje okice, od tuge, nije mogao više...

9. i nebo je sa mnom plakalo te noći

10. Samo nebo zna kol'ko te volim, volim ja, samo nebo znaaa...

11. Pls staph. Naterase mi suze na oci ovi vaši postovi, jbg, kad sam emotivac.

12. Sjećam se još i sad kad smo stopirali do Bijeljine skupa... mladi mislili smo da svijet je naš...

13. Negdje u meni rane duboke
    izmedju prsta lete godine
    bila si moja ljubav jedina
    pod blatnim nebom crvena jabuka

Lagano umirem
    u tvome sjecanju
    topim se, nestajem
    k'o snijeg u proljecu

Visoko gore, iznad prozora
    plavih od kisa moga sjecanja
    u ponor svijetla kaplju zvjezdice
    tako cu i ja, draga, bez tebe

14. Kako mi nedostaješ, samo ruku da mi daš, kako mi nedostaješ, da li znaš.... :(

15. Count Zеro

Службеница на шалтеру ми још рече да неће је вратити сузе, уздаси, ни кафана, ако те искрено воли, сачекај, доћи ће сама. :,(

16. Čekaj me, ja sigurno neću doći...

17. Voleću te samo dok sunce bude izlazilo i reke budu žuborile šapućući zečićima tužnu priču o našoj ljubavi...

I dalje iz navike kupim kontracepciju...

18. Ne znam više ni koji je datum, ni koji dan, ja sam sama i ti si sam... :(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.