EMOTIVCI

1. Vrati se i sklopi pazle moje dushe rastrzane :'(

2. Sečaš li se, malena, onog duksa sa ve izrezom, što si mi kupila za rođendan, a slabo sam ga oblačio, u šifonjeru sivom je stajao stalno?
    Sada ga stalno nosim :'(

3. Izvini nisam video temu. JBG

4. Zero prašta. Čak i kad to čini protiv sebe.

5. Setio sam se njenog donjeg dela pidzame. Sivog i malo pocepanog sa strane. Jos mirise na nju. Dan danas mi stoji u ormanu. Toliko.

6. toliko
    koliko umirem na ovo hahahahahah

7. Још у тами наше куће, шетају се наше сене.
    Осећам те, осећаш ме, к'о да спаваш поред мене...

8. Još nekad sebi kafu skuvam ujutru... za dvoje, Yildiz čokolada i otpakovana kutija Jorka, baš kako si voljela...

9. Oke, znam da sam rano postavila sliku ali ja nemogu čekat i opisat tu ljubav prema njemu.
    Pa zar je već napunio 22. ? Zar je već moja beba odrasla? Naravno da ne, on će uvijek biti moja beba koja je došla na X Factor 2010. s 17 godina. Beba koja mi je promjenila život! Koja je nas Directionere naučila da se stalno smješkamo bez obzira na sve! Niall znam da ti ovo nikad nećeš pročitaj, jebiga neće mi drugi članovi al život je zajeban. Samo ću još reć da ti želim sretan 22. rođendan!!!

10. Sretan rođendan mom jedinom neopisivo talentiranom,irskom,plavookom ljepotanu aka mom najdražem mužu koje volim neizmjerno

Znam da ovo nećeš nikada pročitati,a i da kojom slučajnom slučajnošću i budeš,ne bi razumio haha ali ja svejedno imam potrebu pisati ove nebuloze

xd
    Želim ti sve najbolje za tvoj 22. (?!!) rođendan i da mi prestaneš rasti tako brzo,da zajedno smislimo nekakv stroj za putovanje u prošlost pa da se ti vratiš u vrijeme kada si imao 16 godina,a ja da ostanem na svojih 15 pa da lijepo budemo zajedno. Tada bi to još bilo donekle moguće haha ili da jednostavno nekako zamrzneš vrijeme i ostaneš na 22. godini čekajući mene da navršim makar 20.

Mnogo je načina, no bojim se da niti jedan nije mouć u ovome okrutnom svijetu. No zato je za mene ovdje moj drugi svijet u kojega odlazim svakodnevno. Svijet u kojemu sam bila na 1D oncertu, svijet u kojemu smo se zaljubili jedno u drugo,zajedno smo,sretni smo...Yeah,taj svijet se zove mašta! No svejedno, ja se i dalje nadam da ću makar jedng dugoočekivanog dana imati priliku svog života koju čekam od kada sam prvi put čula za tebe. Priliku u kojoj ću vidjeti tvoj neodoljivi osmije, tvoje nebeske oči kojih se ne mou nagledati, tvoju slatku frizuru,..i najvažnije od svega: čuti tvoj prelijepi anđeoski glas, Ali da to sve ne bude putem interneta,you tube-a,..već uživo!! Jer to je moj san,a ti si taj koji me je naučio da vjerujem u svoje snove. Ti si taj koji je,sada se čini davne,2010. godine zakoračio na malu pozornicu X-Factora pun snova i nade, ne znajući što mu budućnost nosi. Ti si taj koji nije odustajao, koji se je borio za sebe, koji je dokazao da je sve moguće kada to želiš. Ti si moj heroj,moj junak,moj spasitelj i volim te najviše!

11. Sve propio sam. Nameštaj, kola, mikrotalasnu, burme i fleš od 16GB.
    Samo mali drečavo zeleni (eh, da, ti birala si ga) aparatić za filter kafu čuvam još. Taman dve šoljice izlaze iz nj. :'(

12. SAPLELA SI MI SRTZE KO MAGYARITZA SYRIJCA S ČELJADETOM U NARUČJU

13. Tražio sam te u drugim ženama. Kažu nije tu. :'(

14. i da zatražiš da odemo na Dva Čela, ne bi mi bilo teško :')

15. SAPLELA SI MI SRTZE KO MAGYARITZA SYRIJCA S ČELJADETOM U NARUČJU

И камен би заплакао од овако дивних речи... Да, онај исти камен, што је стајао као међа на граници Србије и Мађарске док га није заклонио зид... :,(

16. Sedi par na klupi u parku, ona pita njega:
    ♥ Ljubavi, na šta misliš sada?
    On je zaljubljeno pogleda i kaže:
    ♥ Na isto što i ti, draga!
    Ona se trgne i ljutito će:
    ♥ Iju, sram te bilo, samo na to misliš!

17. Sedi par na klupi, kad ih odjednom usere GOBUL, tek će on:

Draga, jesi dobro? hahahahha to donosi sreću.

A ona će.

STOKO NIJEDNA, NISAM JA DRAGA, JA SAM MILA, ZAR ME SA DRAGOM VARAŠ STOKO NIJEDNA, ODLAZIM!!!

On je tu uzeo tok GUBULA, pomazio ga po glavi, i setno uzdahnuo:

Eh...

Tu je kraj došao ovoj emociama nabijenoj ljubavnoj priči...eh...

18. Želio bih tu ljepotu: da opet na onom smo žalu, da izronim ti školjke i prenesem te do plićaka.
    Da umesto tebe kažem "ajde mrš" prodavcu sunčanih naočala na plaži.
    Da podam ti koricu od čokolade sa mačo sladoleda (čiz kejk).
    Da mažem ti lopatice uljem SPF 30.
    Želio bih...
    Ali

Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

:'((

19. ja njegova princeza, on moj huligan <3

20. Sreo sam Pepe Žabu na pijaci, potapšao me po ramenu. :'(

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.