EMOTIVCI

1. Peko Božović-kliše.
    http://timewheel.net/Video-Nature-By-Numbers-The-Fibonacci-Sequence-Gets-Animated-In-This
    Nesrećna sam kada padne noć a ja razmišljam kako je ljepota tužna.
    I kako tuberkuloza ubija.

2. kako mislis klise, ne razumem

3. Ime i prezime, česti su. Sad sam tužna jer sam se sjetila jednog Peka. Možda mu je pravo ime Nebojša...
    EDIT: Ali nijesam tužna jer sam ga voljela ili tome slično, on mi je bio poznanik. Tužna sam jer je u njegovom primjeru i suprotnost od svake ljepote bila tužna.
    Promašujem li ja temu? Emotivna sam.

4. Ne, na pravoj si temi :(

5. da, kontam da bozovic zbilja jeste, mada mi peko malo neuobicajno... a mozda mu je ime predrag. sve u svemu dobar covek, docekao nas rakijom pod mansardom od grozdja i limuna... dao nam je i poslednji dan dok smo cekali autobus u pola deset uvece da ostavimo stvari u sobi i da se istusiramo posle plaze...

6. znao sam da si emotivac vesnam... zato si se i plasila moje naklonosti jer si fragilna...

7. Jako mi je teško palo kad sam juče shvatila da je komšinica posle ćerke Stanke imala još dvije ćerke.

8. Čovjek mora da pati svačiju muku, to je dužnost. Slažete li se Stivene? Istina je. Tužna je ta istina. Sve je tužno, vidite li.
    Hvala bogu za ovu temu!
    EDIT: Hvala Tibogu. :)

9. Ја као рођени емотивац то радим, али нису сви тако глупи...

10. Šerifa sam išao pitati gdje je ona sada, ali on tek nema pojma :'(

11. била си ми цео свет сад све пуца као лед и на тугу дошао је ред :(

12. Bez tebe ni pričešće nema isti ukus, bez tebe kandila se tužno klate... eh...

13. Ptice na jug lete, a gde ja da se denem :'(
    Da sam makar ptica ja

14. Rekla si mi da ne voliš zimu... ni ostala godišnja doba...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.