Prijava

Ni ja se nisam.prijavi koj kurac hahahah

eto. Namesteno vec kao LOTO. Mlada Partizanka najgori covek na vukajliji sig

Mlada Partizanka najgori covek na vukajliji sig

Tačno.

Ako mogu sa Demigodom da budem par(tner), učestvovaću!

ako demigod oće, može.

Boli me uvo s kim sam.

Mislim da će vam biti prijatnije ako sami napravite parove, nego da vas neko drugi spaja.

I još nešto kako ono EDIT: Imaćete zajedničke zadatke. Pseto je odma shvatio. Treba vam za par neko ko je u suprotnosti od vas. Ako ste dobri u definicijama, tražite nekog ko je dobar u posterima ili reakcijama, ili obrnuto. Ako ste na svim poljima savršeni, onda vam je stvarno svejedno skim ste u paru.

Ko od nas dvojice objvaljuje d/p/r? Kome idu plusevi, mene to znaima!

I ovaj moj partnet ima samo definicije o istim bolesnim stvarima, šta ako na krju ja budem morao sve za takmičenje da kreriam?

hej jel neko za druzenje sa mojom malenkoscu? :))

Svaki krug je jedan smrti greh. Na tu temu treba napraviti po jednu definicju, poster i reakciju. Ali. Morate ti i tvoj par da podelite zadatak. Jedan pravi npr poster, drugi definiciju, reakciju pravite zajedno i dogovarate ko će je objaviti od vas dvoje. Svako skuplja svoje pluseve na svoj sadržaj. Uspeh vam se sabira. Ali to nije sve. Moraćete da dogovarate i druge stvari kojima ćete ometati protivničke parove. Treba da imate bar sličan smisao za humor, ako ništa drugo.

Neko ko je u suprontosti od mene, a da imamo sličan simsao za humor? Kakva glupost. Nema veze učestvujem iako će povediti neko od onih uzajamnih dupelizaca.

Prijava, al pišem samo definicije. Uparite me sa nekim izrazitim posterdžijom ili me preskočite.

Kad počinjemo kralju?