Svi putevi vode u pakao - prvi krug

1. Tibor Váci
    Top of d chejn ja sam

у немању весне?

АЛИ ТИБОР
    http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2015/03/Bora_Drlja%C4%8Da.jpg
    ЂЕ ТИ ВЕСНА АХАХАХАХАХА

2. Brate meni i bohoru dali ovo za stipse pored preljube zive nelol klasicni

3. Ја мислим да ће Шоми и Коперфилд лепо да се употпуне.

бадум тсс

4. Stevo dje ti putin

5. Boh kad naletis ovuda okaci poster sa kerom i gif sa pickom od sneki a definiciju cemo.osmisliti kasnije

6. Пустио сам је да буде срећна са неким другим такмацем.

7. остајемо коп и ја зато што се шанпион постаје кад изађеш на терен кад је најтеже...
    И ПОБЕДИШ!

8. Somi ti mozes sa nama u team ako oces

9. Somi mi je nasao ahilovu tetivu, al ostaje da sam top of d chejn na ovoj temi

10. АЈМ ПАМПД ЕЗ ХЕЛ МАДРФАКРЗ
    https://www.youtube.com/watch?v=QkwaCUaAPic

11. da na vrhu ste...ali znate chega...GLUPOSTI :P

12. Hahaha a jesi blesav al pooozitivno :-D

13. Hehehehe kako vas je ollanik zafrknuo xd

14. тиборе мора се тако, немој се убудуће тако исхитрено и ничим изазвано залетати на љуте главице брт

15. Somi ima dobar grapling game

16. Đe si Koperfilde, mađijo XAXAXA

17. Coa za po sata.
    Šomi ajd samnom i Psom pls
    Nesporazum je pa ma rispektujemo Partizanku ustupkom. Svako napravi po jedno i ćao. Ok?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.