Nutrija je mnogo dobar ogromni mis. Ja kad cekam guske na prelet na Adi Cibukliji, ako ih nema ja naubijam kormorana nutrijama za zimnicu. A one se navadile pa cekaju samnom, stoji na metar i gleda, a ima ih u vise boja braon, sive, zuckaste, metalik...
Posle, ima tu jedna kafana sa rumunkama, a ti onako smrznut, ceo dan na ledu, nabijes po tri u krevet da se zagrejes, ono neke mrsave male jebiga nisu za zimu, i posle...
Al sad kad razmislim nije to.ta nutrija, to je spanski isto ono kad pise Piso Mochiado...
Porodica malog Rasnog zivi od socijalne pomoci, a clan gonzo radi za Informer, to sam zapamtio sa sajta.
Ajde vas dve sad pišite doskočice na engleskom da se useser ovde!
Vučiću tebi pozdrav
I tebi pozdrav Bohore. Zasto jos nisi moderator?
A ne znam jebi ga, ne bi posle to bilo to.
Slažem se. Ivana, volim te i fališ mi :*
http://s13.postimg.org/kewz6b1f9/y4mgt.gif
ne vidim sliku, stevice, američki internet ne podržava
Ovo je okačio;
http://i.imgur.com/roljlzj.gif
hello otter do you English
yo solamente espanol
Maloj Vidrí ime pocinje na M
PEQUEÑA NUTRIA
to zvuči ko nešto što bi prljavi meksički loulajfovi mazali na leba
to zvuci kao nesto to bi Madam Bozen uvalila avridz srbinu kao lek protiv svega
E, MEKSIČKI LOULAJFOVI BAR RADE NEŠTO DA ZARADE DINAR, PA MAKAR I DROGU PRODAVALI (HVALA IM)
AMERIČKI LOULAJFOVI SE NE MOGU UDOSTOJITI NI TO DA RADE
Vidro zašto ste vi iz Kalifornije toliki američki pandan Šveđana
povraćam od njih
kote se više nego meksikanci ovdje u santa barbari
više švedski čujem nego engleski
pocrkajte plavokosa stoko
Baš nutria nije riječni pacov, brt, ima jedno 10 kila, ogroman glodar?
PA VIDRA?
Nutrija je mnogo dobar ogromni mis. Ja kad cekam guske na prelet na Adi Cibukliji, ako ih nema ja naubijam kormorana nutrijama za zimnicu. A one se navadile pa cekaju samnom, stoji na metar i gleda, a ima ih u vise boja braon, sive, zuckaste, metalik...
Posle, ima tu jedna kafana sa rumunkama, a ti onako smrznut, ceo dan na ledu, nabijes po tri u krevet da se zagrejes, ono neke mrsave male jebiga nisu za zimu, i posle...
Al sad kad razmislim nije to.ta nutrija, to je spanski isto ono kad pise Piso Mochiado...