Prijava

Јовић минус 5 лол

Није успео скроз да сјебе цену, порашће му на 46, моћи ће ваљда да се купи неки пристојан плеј.

Што Фесенко није у саставу Локомотиве?

JOVIĆ MINUS PET HAHAHAH SVE BOLJE I BOLJE!

73 UKUPNO JEBEMTE ŽIVOTE AL IZUVAM

Ја ни 50 нећу имати.

Očaj, više ih imam u minusu nego u plusu.

92 očaj ljuti, mada imam Gudurića, Jovića i Rejnoldsa, njih trojica -15 zajedno lolo dobro sam i prošao

84,3. Фантазија како сам очекивао, јошми није играо Фесенко из бога ти питај ког разлога.

Kirill Fesenko will miss the game against Stelmet Zielona Gora with lower back INJURY .

Од сад гледам обавезно овај инџри рипорт. Ови педери на фантазију нису ставили крстачу поред имена да знам.

Ko je Mutombo55?

Plejmejkeri mi podbacili skroz u ovom kolu, -1 poen ukupno od obojice. Sreća te su ostali odigrali solidno, te se probih na drugo mesto nekako.
Beni, pratim te!

Sreta šteta vrv, jer "Krizni štab".

Ja i nejked među najgorim rez ovo kolo lol. Pravo Valjevski haha.

E jebemti zaboravio sam menjati pred kolo. Nabijem ga na k, opet ću imati jebenih 70 JEBEMTI FANTAZI I SVE U KURAC DANAS CEO DAN

Teo skoro dabl dabl za poluvreme, boli ga kurac.

Izbacim strelnieksa on indeks 15, izbacim harangodija nakon što me je jebao 3 kola sa prosekom 4, i usrao sebi cenu za 20 kredita, on sad nabije 20. Pa dobro dokle u pičku materinu i fantazi i sve.

Izbacio sam i simona mađiju, on će sutra da nabije 30 indeks koje sam sreće.

I koliko god počeo ozbiljnije opet sve uz kurac, imam sreće kao simon elegancije u igri.

Dionysio
E jebemti zaboravio sam menjati pred kolo. Nabijem ga na k, opet ću imati jebenih 70 JEBEMTI FANTAZI I SVE U KURAC DANAS CEO DAN

И на крају кола ћеш имати 120 плус. Сачекај крај кола па ћеш видјети.

Ako prebacim 110 u ovom kolu biću jako zadovoljan. A realno je da očekujem da imam 90. Jbg.

Имам Мачвана овде, у скоро свим тимовима на фантазинова.рс, на једном тикету, на другом Армани... Врати Стецу паре, Мачване

kad kreću ovi turniri u pare na fantasynova?

beni krecu ove sedmice po nekim mojim informacijama

Па још тамо од септембра имају по 3-4 турнира недељно. Јадранску, Евролигу, Премијер и ЛШ. Не плаћа се учешће, а награде су биле по 1000, 2000 или 3000 динара за првих десет. Од пре неки дан су променили и сад првих 15-20 добија по 500 динара, а онда следећих 30 или 50 по 200, што је тотално срање...