Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Јовић минус 5 лол
Није успео скроз да сјебе цену, порашће му на 46, моћи ће ваљда да се купи неки пристојан плеј.
Што Фесенко није у саставу Локомотиве?
JOVIĆ MINUS PET HAHAHAH SVE BOLJE I BOLJE!
73 UKUPNO JEBEMTE ŽIVOTE AL IZUVAM
Ја ни 50 нећу имати.
Očaj, više ih imam u minusu nego u plusu.
92 očaj ljuti, mada imam Gudurića, Jovića i Rejnoldsa, njih trojica -15 zajedno lolo dobro sam i prošao
84,3. Фантазија како сам очекивао, јошми није играо Фесенко из бога ти питај ког разлога.
Од сад гледам обавезно овај инџри рипорт. Ови педери на фантазију нису ставили крстачу поред имена да знам.
Ko je Mutombo55?
Plejmejkeri mi podbacili skroz u ovom kolu, -1 poen ukupno od obojice. Sreća te su ostali odigrali solidno, te se probih na drugo mesto nekako.
Beni, pratim te!
Sreta šteta vrv, jer "Krizni štab".
Ja i nejked među najgorim rez ovo kolo lol. Pravo Valjevski haha.
E jebemti zaboravio sam menjati pred kolo. Nabijem ga na k, opet ću imati jebenih 70 JEBEMTI FANTAZI I SVE U KURAC DANAS CEO DAN
Teo skoro dabl dabl za poluvreme, boli ga kurac.
Izbacim strelnieksa on indeks 15, izbacim harangodija nakon što me je jebao 3 kola sa prosekom 4, i usrao sebi cenu za 20 kredita, on sad nabije 20. Pa dobro dokle u pičku materinu i fantazi i sve.
Izbacio sam i simona mađiju, on će sutra da nabije 30 indeks koje sam sreće.
I koliko god počeo ozbiljnije opet sve uz kurac, imam sreće kao simon elegancije u igri.
E jebemti zaboravio sam menjati pred kolo. Nabijem ga na k, opet ću imati jebenih 70 JEBEMTI FANTAZI I SVE U KURAC DANAS CEO DAN
И на крају кола ћеш имати 120 плус. Сачекај крај кола па ћеш видјети.
Ako prebacim 110 u ovom kolu biću jako zadovoljan. A realno je da očekujem da imam 90. Jbg.
Имам Мачвана овде, у скоро свим тимовима на фантазинова.рс, на једном тикету, на другом Армани... Врати Стецу паре, Мачване
kad kreću ovi turniri u pare na fantasynova?
beni krecu ove sedmice po nekim mojim informacijama
Па још тамо од септембра имају по 3-4 турнира недељно. Јадранску, Евролигу, Премијер и ЛШ. Не плаћа се учешће, а награде су биле по 1000, 2000 или 3000 динара за првих десет. Од пре неки дан су променили и сад првих 15-20 добија по 500 динара, а онда следећих 30 или 50 по 200, што је тотално срање...