Euroleague Fantasy

1. Весели, Ерден, Мачиулис, Калина. Сви подбацили жестоко.

2. Млатони
    Dje vam Burusis ahahahaha

Evo ga, opaaa
    http://i.imgur.com/vSbyUQY.png

3. Бурузис 48.4, то је 56.4 поена више него што су мени донели Дрејпер, Томпсон и Зубчић заједно.

4. Ала нас је Бенисио сашио ово коло... Свака част.

5. A to si ti. Opet ima par ekipa za koje ne znam čije su, ne znam ko mi preti, a volim da upoznam konkurenciju da bih mogao da je UNIŠTIM

Beni pokidao

6. Malopre sam skupio muda da uđem da vidim skor. lol

Očaj, povredi se Doelman koji mi je bio talija, tj imao sam ga i prošlo kolo sa 19 indeksom, nije ulazio uopšte.

Đenka krš, Singlton jebenih -2, Vesli za njega izuzetno skromnih 10.

Jedino Ložeski što me ispoštovao do jaja, sa 6/7 za tri.

2 igrača koja sam hteo da ubacim a nisam "mogao" su pogađate ojebali, Đentile i Đedovića, al Bourusisa ne da nisam (neću) nego nikako. A i on jebo sebe, u 20 sekundi daje dve trojke pred kraj 2/4.

EDIT: Hahahaah jebeno sam treći posle ovakvog kola, lolčina!

7. Чек, који је Бенисијо био у првом колу? Колико је бодова имао у овом?

8. Аха, сад сам ушао, има то да се види.

9. Zubčić dobio otkaz u Cedeviti.

10. Уста га јебем, сад ми ремети цео концепт. Мада, можда га и оставим, бар му цена неће пасти, па у следећем колу да га мењам...

11. znao sam da treba da vadim šafarcika, ali ne... 15 min sam se razmišljao između hange i brekhofa i uzmem drugog, sve mi se čini da sam i tu pogrešio

12. Јебеном Шрафцигеру желим покидане лигаменте оба кољена у наставку каријере. Фала позз.

13. Cemu takav komentar Mitke, ovo je samo igra

14. Ко губи има право да се љути, мој Млато добри...

15. Митке глуми фендера изгледа, жели и мртве ако је то потребно за успех.

Ја сам одлично кренуо, мислим да сам последњи. Јебено је што за разлику од ЕП где сам јако добро кренуо и био други-трећи у групној фази, овде сам чини ми се последњи, па сам ограничен са избором играча исувише.
    Данас се коначно ослободио саторанског, рестартовао сам тим једно 5 пута и мислио да имам павловића на крају, па се нервирао, сад видим да га немам, оставио махмутоглуа, вероватно још горе ал' јбг, јефтинији.
    Почупаћу се, само док погодим једно-два кола са избором, биће ваљда.

16. Брате, неће ме ништа, дај макар на фантазију да ме укења.

17. Haha dvojica igrača mi donela -10, DO JAJA, obojicu sam ubacio pred ovo kolo, Šafarcik je jedan od njih i meni.

18. Мени Нандо одиграо до јаја, обај швапски павијан већ знате у Сало фишермен скромних 6 у поразу свог тима. Сутра остали.

19. Imaću 70 u ovom kolu, i to pod uslovom da đentile odigra dobro, lolčina, pozz