Euroleague Fantasy

1. Жив био, Дио!

2. Како ми га утераше Фармар и Логан проклетници, а баш сам очекивао нешто више од њих у овом колу.

3. Burusis podbacio, bungu-kolo 5 jedva, smit nije ni igrao, juče onaj turčin mrtvi -3 (i imao maksimalan rast hah), dakle idemo hrabro i snažno na 80!

4. što podbacio, koliko je imao?

5. 19+10% чини ми се. тање него што сам очекивао, мада не би се то осетило да су смит и бунгу-коло донели који бод.

6. Pa jbg, protiv Limoža su igrali, ja iskreno nisam očekivao više od 15, mislio sam da neće da igra više od 10-15 min

Ja 90 i nešto, Logan nije igrao, još četvorica. Biće opet slabo kolo.

7. 50 oкругло од 6 играча (од тога весели и бурусис 42 хаха) и сутра још четворица од којих је нереално очекивати да саберу више од 50, а врло могуће да остану на 30.
    јебем те срећо.

зна ли неко што смит није играо?

8. а то је тачно, за бурусиса, ни ја се нисам нешто уздао превише, ал' нисам могао да га избацим никако. ал' опет је могао боље, 4/10 чини ми се за два. подбацио!

једино ако ђедовић и милер сутра експлодирају, и рајс, ова двојица набаце по 30, а рајс 20, па да имам неки пристојан резултат. како је прошло данас, бићу и са 100 задовољан.

9. зглоб сјебо смит

де коло мађија највећа инвестиција

10. LOL, igram preko kurca (možda je tako i bolje) samo zamenim random povređene i sl. i od 4 igrača imam 100 LOL.

Pulen Burusis, Dekolo, Veseli. Imam i Čednog osmana sa 4.4, sutra još pet.

(tih 5 će doneti 20 poena max)

11. 38 од двојице и Смита који није играо.

12. Benisijo, đe ti dilejni ahahahahahah nube!

13. hahaha, ma poližeš mi jajo, on je meni do sad doneo kamaru poena, nije problem da odigra slabije jedno kolo

14. :D

Super mi je prozivka inače, baš na mestu, imaću 80 u ovom kolu i-de-mo!

15. e al razmišljao sam da ga prodam jer sam računao da će da ih odvale, pa da će da presedi veći deo meča. ono potpuno suprotno lol

16. Опет сам заборавио избацити Ђентилеа. :Д Ал' добро, Де Коло је донео много поена и остали одиграли очекивано, па ће се преживети. Имам 97 поена и треба још Томић, Ренфро и Ципсер да одиграју. Нека буде 120, ја задовољан.

17. Đedović 4, Rajs 1, Smit 0, Bungu-Kolo 5, ukupno 10, vrednost: 200. Pa ok, valjda sam ja lud, šta li, ne znam da igram. I da nije kvinsija bilo imao bih 60.

18. Продам Шведа и узмем Фармара да бих имао кинте за Дилејнија...

19. Хахах, Александре, тебе баш неће.

Е, је л' гледа неко Барселону? Што Томић не игра у другом полувремену, је л' се сјеб'о нешто?

20. 194,3 oво коло. Ненормално ме усрало обзиром да су Богдан и Вајт из Цедевите имали заједно 6.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.