50 oкругло од 6 играча (од тога весели и бурусис 42 хаха) и сутра још четворица од којих је нереално очекивати да саберу више од 50, а врло могуће да остану на 30.
јебем те срећо.
а то је тачно, за бурусиса, ни ја се нисам нешто уздао превише, ал' нисам могао да га избацим никако. ал' опет је могао боље, 4/10 чини ми се за два. подбацио!
једино ако ђедовић и милер сутра експлодирају, и рајс, ова двојица набаце по 30, а рајс 20, па да имам неки пристојан резултат. како је прошло данас, бићу и са 100 задовољан.
Опет сам заборавио избацити Ђентилеа. :Д Ал' добро, Де Коло је донео много поена и остали одиграли очекивано, па ће се преживети. Имам 97 поена и треба још Томић, Ренфро и Ципсер да одиграју. Нека буде 120, ја задовољан.
Đedović 4, Rajs 1, Smit 0, Bungu-Kolo 5, ukupno 10, vrednost: 200. Pa ok, valjda sam ja lud, šta li, ne znam da igram. I da nije kvinsija bilo imao bih 60.
Жив био, Дио!
Како ми га утераше Фармар и Логан проклетници, а баш сам очекивао нешто више од њих у овом колу.
Burusis podbacio, bungu-kolo 5 jedva, smit nije ni igrao, juče onaj turčin mrtvi -3 (i imao maksimalan rast hah), dakle idemo hrabro i snažno na 80!
što podbacio, koliko je imao?
19+10% чини ми се. тање него што сам очекивао, мада не би се то осетило да су смит и бунгу-коло донели који бод.
Pa jbg, protiv Limoža su igrali, ja iskreno nisam očekivao više od 15, mislio sam da neće da igra više od 10-15 min
Ja 90 i nešto, Logan nije igrao, još četvorica. Biće opet slabo kolo.
50 oкругло од 6 играча (од тога весели и бурусис 42 хаха) и сутра још четворица од којих је нереално очекивати да саберу више од 50, а врло могуће да остану на 30.
јебем те срећо.
зна ли неко што смит није играо?
а то је тачно, за бурусиса, ни ја се нисам нешто уздао превише, ал' нисам могао да га избацим никако. ал' опет је могао боље, 4/10 чини ми се за два. подбацио!
једино ако ђедовић и милер сутра експлодирају, и рајс, ова двојица набаце по 30, а рајс 20, па да имам неки пристојан резултат. како је прошло данас, бићу и са 100 задовољан.
зглоб сјебо смит
де коло мађија највећа инвестиција
LOL, igram preko kurca (možda je tako i bolje) samo zamenim random povređene i sl. i od 4 igrača imam 100 LOL.
Pulen Burusis, Dekolo, Veseli. Imam i Čednog osmana sa 4.4, sutra još pet.
(tih 5 će doneti 20 poena max)
38 од двојице и Смита који није играо.
Benisijo, đe ti dilejni ahahahahahah nube!
hahaha, ma poližeš mi jajo, on je meni do sad doneo kamaru poena, nije problem da odigra slabije jedno kolo
:D
Super mi je prozivka inače, baš na mestu, imaću 80 u ovom kolu i-de-mo!
e al razmišljao sam da ga prodam jer sam računao da će da ih odvale, pa da će da presedi veći deo meča. ono potpuno suprotno lol
Опет сам заборавио избацити Ђентилеа. :Д Ал' добро, Де Коло је донео много поена и остали одиграли очекивано, па ће се преживети. Имам 97 поена и треба још Томић, Ренфро и Ципсер да одиграју. Нека буде 120, ја задовољан.
Đedović 4, Rajs 1, Smit 0, Bungu-Kolo 5, ukupno 10, vrednost: 200. Pa ok, valjda sam ja lud, šta li, ne znam da igram. I da nije kvinsija bilo imao bih 60.
Продам Шведа и узмем Фармара да бих имао кинте за Дилејнија...
Хахах, Александре, тебе баш неће.
Е, је л' гледа неко Барселону? Што Томић не игра у другом полувремену, је л' се сјеб'о нешто?
194,3 oво коло. Ненормално ме усрало обзиром да су Богдан и Вајт из Цедевите имали заједно 6.