Euroleague Fantasy

1. 177,7 LOLČINA. Nit sam imao Cirbesa nit Milera, ni Šveda ni ekipu, al sam imao Dragića npr.

Sad me opet vuče da "intenzivno" igram. (a fantazinovu gde sam mozgao, naravno duvkam).

2. Одличан си. Ја или јебем са стилом или пропадам са стилом. Зато и јесам на средини табеле.

3. Haha ti imao 200, sad tek provalio, pa kolko će prvi da ima 300?

4. Могу да замислим само. Замисли да ке неко имао Де Колоа, Шведа, Цирбеса и Квинсија. Њих 4 150 поена сами...

5. Лол, на крају Томић објашњава ипак... Игр'о фазон 3 минута на почетку другог полувремена и није улазио до пет минута пред крај текме, а онда за то време добаци са 7 до 20 индексних поена.

6. Колика је цијена Антићу тренутно?

7. Митке
    Могу да замислим само. Замисли да ке неко имао Де Колоа, Шведа, Цирбеса и Квинсија. Њих 4 150 поена сами...

hahahah ja imao DeKoloa,Cirbesa,Milera i Burusisa, ali mi 4 igraca u minus otisla od kojih je jedan Teodosic pa cu oko 130 imati

Imam i Antica, malo vise od 50 kosta mozda

8. Nemam ime, ako nije tajna, koga si još imao? Tj. jesu li Rebroni ili neki iole kršteni?

Jer jbg, sam Burusis sad koša 100+ poena, jedino ako si ga imao od početka, i sl.

9. Od pocetka imam Burusisa,Teodosica i DeKoloa
    U minus mi uslli Safarcih,Teodosic,Hekmen i jos neko, ali ne znam ko posto baguje sajt sad, ali uglavnom 4 igraca su mi imala preko 100 a ostala sestorica oko 20 mozda najvise hahahah

10. Hahah al bukvalno sam tako i mislio. Jbg.

Sad bi se Stec ubacio "moja škola, prvo kupi kapitalce, pa onda šta može". lol

11. Садби се могао Тео узети нешто повољније. Тешко да може опет одиграти лошу утакмицу.

12. Неки Сале техно имао 253 индекса и то је најбољи резултат кола.

13. Haha al šuriš na pg lol. A i ja ti pričam nešto imao sam Heika na fnova.

14. hahahahah ipak su mi ostala sestorica imali 5.9

15. Шта мислите да ли ће Курбанов имати опет запажену улогу као у прошла 2 кола, обзиром да је ЦСКА већ сигурно обезбједио пролаз даље?

16. Тек петнаести резултат овог кола, потоп. Неким чудом сам се задржао на другој позицији, али ми сад вас 10 дише за вратом, а Бенисијо побеже у пичку материну.

Четворке и петице су до јаја практично целе сезоне, али ови спољни ме убише.

17. Четворке и петице су до јаја практично целе сезоне, али ови спољни ме убише.

+1

Шта мислиш за Курбанова што сам питао горе?

18. Немам појма, нисам их гледао ниједном још ове сезоне. Ја некад узмем па погледам да ли је играч у прошлој и претпрошлој сезони знао да веже више добрих утакмица или скоро увек игра топло-хладно, па као изводим неке закључке... Али све то на крају сведе на срећу или ајде да кажем као неки осећај.

19. Uzmi pogledaj Tompsona kako je znao da veže prošle sezone, pa izvedi zaključak. hah

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.