Избацио сам Брекофа, вратио Шведа, то је једина измена за ово коло. Прошле недеље ми донели само 100 поена, а пошто нисам имао никакву идеју за ово коло, надам да ће сви ти исти играчи донети доста више сад.
Да бурусис није подбацио у другом полувремену, или да је макар остао на 20 (или 21?) кол'ко је изгурао у једном тренутку, и да онуаку није засрао мало у последњој четвртини, био би одличан почетак кола, овако је солидно.
Мени Синглтон из Локомотиве проиграо посљедња 2 кола, тако да ми се иаплатио ризик да га чекам. Остали ми сви сутра играју. Анте Томић зло починио вечерас.
Па јеб'о ме коњ, где сам био да видим ово... Прво нисам приметио кад се повредио, па ми је био у тиму пре три кола, прошло коло га нисам извадио јербо је једна текма почела дан раније тј. у среду, а сад сам конт'о да се враћа и нисам га мењ'о. И сва три кола добацим око 130 поена без њега... УПРАВА НАПОЉЕ
Ročesti ili Jović? Dilejni ili Kori Higins? Ajon ili Printezis?
Ročestija bih uzeo sigurno, podigao je formu, ali me plaše izmirski koševi, verovatno najtvrđi u Evropi. Jović opet, puni sve kolone, ali sad je tu i Vilijams.
Dilejni je moj prijatelj, ali Aron Džekson je povređen, a Higins paklen napadač.
Real mora da pobedi, ali ako naprave razliku brzo, pitanje je koliku će minutažu Ajon da ima. Printezis je skoro izašao iz povrede, još igraju protiv Efesa...
Uzmem Rajsa od meča sa zvezdom, on i protiv zvezde i protiv strazbura očajan, izbacim rajsa - prva četvrtina, 15 poena, 15 indeks, isteraće preko 35 verujem. Ok, i ne cimam se više.
Izbacio sam i burusisa, da znate ko ga ima, biće tu 4 produžetka, imaće indeks 64.
Nema smisla.
Trevor Mbakwe je najjači igrač u Makabiju sig. Kreten ne zna da ga koristi uopšte, sve kolone puni, samo što nijedna lopta na njega ne ide. Slepčine, važno da se razni ispucavaju, njemu ne daju loptu... :(
Ja Malkolma ne mogu izbaciti, simpatična glavica skroz. Njemu, De Kolou i Veselom su zacementirana mesta kod mene.
Избацио сам Брекофа, вратио Шведа, то је једина измена за ово коло. Прошле недеље ми донели само 100 поена, а пошто нисам имао никакву идеју за ово коло, надам да ће сви ти исти играчи донети доста више сад.
A brekof eno ga prebija, i džastin karter za koga sam 7 dana vikao da će da prebaci 20 lagano, za sad na 17. Ni jednog ni drugog nemam, jbg.
Edit: 20 karter, brekof 19+10%, posle 32 minuta igre, sad se već jedem što nisam ubacio kartera, a imao sam ga u nekim kombinacijama.
Edit2: Na kraju karter 30, brekof 30.8, odlična odluka da ne uzmem kartera, i odlična stevanova izmena brekofa. :)
Djentile ne igra
А у прошлом колу, кад није урадио ништа, избацио сам Шведа да бих га увео.
Haha, znam stevane.
A jbg.
Edit: I tebi rekoh za kartera, baš šteta što ga ne uzesmo, doduše i brekof i on u sledećem kolu se uzimaju zbog rasta. I imaće po 5.
Mlatoni, otkud to sad? Jako bi me obradovala ta vest, svi su ga uzeli :)
Ne možeš se tako radovati tuđoj nesreći coa cincaru
http://www.sportando.com/en/italy/serie-a/184445/olimpia-milano-s-alessandro-gentile-out-two-three-more-weeks.html
i gledam koga da ubacim umesto satoranskog, ertela ili kalatesa i ubacim ovog drugog... kreće da me izdaje sreća, biće mi ovo najgore kolo
Да бурусис није подбацио у другом полувремену, или да је макар остао на 20 (или 21?) кол'ко је изгурао у једном тренутку, и да онуаку није засрао мало у последњој четвртини, био би одличан почетак кола, овако је солидно.
Мени Синглтон из Локомотиве проиграо посљедња 2 кола, тако да ми се иаплатио ризик да га чекам. Остали ми сви сутра играју. Анте Томић зло починио вечерас.
Dobro
Đedoviću, crkni jebem ti seme.
Veseli me jebao lepo, miler podbacio debelo, plejevi ukupno 7, sve uz kurac.
Benisijo kuka zbog izmene kalates/ertel, danas kalates nabije više :D
Djentile ne igra
Па јеб'о ме коњ, где сам био да видим ово... Прво нисам приметио кад се повредио, па ми је био у тиму пре три кола, прошло коло га нисам извадио јербо је једна текма почела дан раније тј. у среду, а сад сам конт'о да се враћа и нисам га мењ'о. И сва три кола добацим око 130 поена без њега... УПРАВА НАПОЉЕ
Ročesti ili Jović? Dilejni ili Kori Higins? Ajon ili Printezis?
Ročestija bih uzeo sigurno, podigao je formu, ali me plaše izmirski koševi, verovatno najtvrđi u Evropi. Jović opet, puni sve kolone, ali sad je tu i Vilijams.
Dilejni je moj prijatelj, ali Aron Džekson je povređen, a Higins paklen napadač.
Real mora da pobedi, ali ako naprave razliku brzo, pitanje je koliku će minutažu Ajon da ima. Printezis je skoro izašao iz povrede, još igraju protiv Efesa...
dileme
http://munfitnessblog.com/wp-content/uploads/2007/12/sad-man-forehead-on-the-wall.JPG
Valjda je ćelavi prepotenko konačno skontao da može brutaliti da koristi Deni Trejoa.
EDIT:
http://www.eurohoops.net/trademarks/158277/the-best-rookies-in-this-years-turkish-airlines-euroleague/11#page-content
Uzmem Rajsa od meča sa zvezdom, on i protiv zvezde i protiv strazbura očajan, izbacim rajsa - prva četvrtina, 15 poena, 15 indeks, isteraće preko 35 verujem. Ok, i ne cimam se više.
Izbacio sam i burusisa, da znate ko ga ima, biće tu 4 produžetka, imaće indeks 64.
Nema smisla.
Trevor Mbakwe je najjači igrač u Makabiju sig. Kreten ne zna da ga koristi uopšte, sve kolone puni, samo što nijedna lopta na njega ne ide. Slepčine, važno da se razni ispucavaju, njemu ne daju loptu... :(
Alal vera Mbakwe majstore.
Lik je zver, ali Tabak je veća kretenčina i od Gaj Gudesa.
Мели није играо ни секунд... Па јебем те срећо.