Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Čini mi se 170 uz nulu kalnietisa i -2 smita. Jebote, al' bih popišao ovo kolo da su oni bili na očekivanom, imao bih preko 200, i to uz budžet od 470.
Izgleda da će me previše koštati ona prva tri kola kad nisam hteo da razmišljam malo.
A izmene burusis - cirbes i onuaku - mačvan pun pogodak. Još da nisam uzeo kalnietisa umesto rajsa...
Edit: Šomi, deset izmena.
Ovo je neka daun igra kao haks?
Prvi rezultat kola u našoj ligi, pa vreme je i bilo da se poklopi malo, mnogo su me useravali do sad. Snažno u napad na 16. mesto I-DE-MO.
Ја задовољан. Пето мјесто послије 10 кола је за мене и конкуренцији 21 познаваоца кошарке одличан резултат. Жао ми једино у овом колу што Мели није играо, да помрсим Радмилу конце на врху табеле, лоло. Без зајебанције, мислим да сам направио фин костур тима. Још само плеј и пали се машина за врх генералног пласмана.
Vidi upao sam u top 3, ko bi rekao posle one katastrofe od juce
Teska srca cu morati da se rastanem o Ponitkom :(
Da makar imam kostur neki, imam centre odlične, al' 8/10 teram sigurno.
Саће Човке да га доведе, опуштено :д
al ovaj burazer sabija
http://imagizer.imageshack.us/a/img633/9228/m67q6r.png
Јесу ово неке главе са мвп форума? Сви са принта су у првих сто, поносан сам што сам Србин.
Ovo su sve timovi jednog lika. Nije s mvp-ja, ali sam njegov nik vidjao na nekom drugom forumu, mozda avangarda.in
Alal mu vera. Mada šta je to naspram mojih 170!
Koja će zajebancija biti sklopiti tim za top16, naopako. Petorica su mi otpala, bar još dvojicu planiram da izbacim. Kad ono počinje, prvog četvrtka u januaru, za 15-ak dana, ili ranije?
Teodosić mi je prvi pik za naredno kolo jer igraju s himkijem, on ide na rajsa, ali ali... I ne znam da li burusisa odmah da vraćam, vidim da ide na žalgiris... A ima vremena, neću još svakako.
Табела ажурирана у првом посту О/
Top16 počinje sutra, izvršite svoje izmene na vrijeme, dragi prijatelji
Aukurac, beni, nisi morao brt, nadao sam se da popravim plasman na kvarno malo, tako što će neko da zaboravi i ostane sa 4 aktivna igrača. Briši ovo brt!
ok
teo, ertel
šved, de kolo, dilejni, spanulis
veseli, burusis, tomić, miler
edit: naravno, ovo nije moj tim, šalimo se malo. hteo sam spanulisa da uzmem stvarno, 34 dinara košta, a verovatno kreće da jebe sad nekad, ali sam ipak odustao (ionako mu pada cena). kapiram da se većina vas zaletela i uzela gudurića, i ja sam. posle sam malo razmislio i ipak ga preskačem. iako će verovatno dosta da igra, mogao bi lako da otera u minus
ау брт па ти са оваквом екипом нећеш имати испод 220 поена по колу
Гудурића нисам хтео због оне партије против фенера чини ми се, кад је имао -9 или тако нешто. Потенцијално би могао да буде убедљиво најисплативији, јер кошта 20 кредита, али јебем ли га, прескачем га за ово коло.
Теодосића и ја узео, и шведа, па избацио шведа - да бих имао што више играча у различитим утакмицама :)
Не знам да ли бурусиса да узимам, за сад је ван, а ризикујем с неким центрима који могу да остану на 5-6, а могу да истерају и по 25.
Убедљиво ми је најтања бековска линија, ако извучем од те четворице изнад 40 - бићу задовољан.
И милер би могао да унакази све редом, ал' морам да га оставим у тиму због раста.
И не пишите јеб'о га 'леб, сви ће да виде и направиће измене!
Колико немам идеју кога да убацим.