Euroleague Fantasy

1. добро ар ме јебете с овим рифрешовима?

убаци родригеза и принтезиса, позз.

2. Убацио сам Вонамејкера, Богдана, Вајта, Данстона, а оставио Саторанског и Томића иако иду у Атину и Шведа дивљака... Немам појма.

3. ја баш избацио богдана, нешто мислим да није добар избор, а два кола ми је добро донео. мада, шта знам јбг, можда је баш сад кренуо да јебе како треба.

4. Ма какав црни Вајт, убацио сам Дилејнија уместо њега, доста је било штекања кредита.

5. Богдан био добар у првенству сад, па контам да улази у форму, видећемо јесам ли погрешио.

6. Burusis ce da ojebe a ja nemam kredite da ga pazarim

7. Ostao burusis van, pa neka ojebe sa 30, šta da mu radim.

8. Tеодосића и ја узео, и шведа, па избацио шведа - да бих имао што више играча у различитим утакмицама :)

Pa degeneriku maloumni, iznad 50 bi bilo od dvojice.

9. Zato imam edvina džeksona koji na poluvremenu ima -2, opaaaa!

10. Ја тенкре избацио Шведа, па стварно сам дебил. А и Хајнс ми се посрао вечерас у знање онако момачки. Срећа Хендрикс и Кузминскас играју колико толико ок за сад, да их не урекнем.

11. Јебени Кузминскас распали.

12. Наваро 0, Реџи Рединг 0. Почело одлично, ништа без једног минуса сутра.

13. Izbaksuziram uvek kad postujem ovde u toku kola, ali boli me uvo - fino je počelo, Šved, De Kolo i Teo 74. Ako računam da će Dilejni i Burusis da mi donesu još 50 (a Burusis bi morao da nabije jaku statistiku s obzirom da su ovi ostali bez defanzivnog prisustva u reketu), ostala petorica bi trebalo da imaju 15,4 poena u proseku da konačno izađem na 200pts

14. Зар те није срамота бар мало?

15. У суштини, да нисам избацио шведа накнадно, ово би било одлично до сад како је могло да буде, сад гледам ко је све подбацио. Јбг, не може да се поклопи све, шташ, мада сутра или остајем на неких 80 или пребацујем 160, нема средине.

16. Ja do sad imao Sveda i Dekoloa. Teo i Stroberi su mi bili prvobitno par plejmejkera, onda kad se povredio Ljulj i oteran Vilijams zamenim za Rodrigez - Jovic, moguce da sam se zajebao tu.

17. Beni, koliko kredita imas?

18. Ја Рајса избацио, али ајде, може Вонамејкер да понови његов учинак ваљда.

19. Vonamejker je nesto bolestan bio, ne znam koliko je uspeo da se oporavi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.