Бурусису граница 13.5 пресмијешно, ко ће га чувати, Вујукас јебени ? Једино ако Јанкунас, Бог одбране пређе на њега, мада ће и са њим изаћи на крај лагано. Дилејни буразер исто лагано иде у плус.
Dio, igraj veliki hendikep na Fener, meni to ide u dvocifrenu razliku. Dvojka na Lokomotivu mi je isto zicer. Od igrača, nemam pojma, Burusis svakako da se proba, mada je to utakmica na malo poena verovatno. Iskreno, mislim da će Štimac preko 6.5, ide na Tajusa, njega lagano mogu da izigraju dva na dva. Od ostalih, Derik Braun 10.5+, Jankunas 11.5+... Pogledaću posle bolje, nisam igrao kladionicu brat bratu dve-tri nedelje.
Fala Šom, fala Beni, iskombinovaću nešto fino.
Ja juče nisam igrao, nisam imao vremena, a ni inspiracije, zato ću danas da ispoštujem, nadam se da će i oni mene.
Jović bi mogao +, čitao sam intervju na b92, pun je samopouzdanja, igraće 30+ min. (znajući Radonju Miciću simbolična minutaža), a 9p nije puno (osim ako nisi Nedović).
Jel zna neko zašto dabl-dabl mašina Furkan Aldemir ne igra ? Očekivao sam da će igrati pa sam malo hteo da eksperimentišem sa njim, ali prc. Ali opet oko 150, to mi je prosek ove sezone, nikako da predjem. Dilejni tata.
Бурусису граница 13.5 пресмијешно, ко ће га чувати, Вујукас јебени ? Једино ако Јанкунас, Бог одбране пређе на њега, мада ће и са њим изаћи на крај лагано. Дилејни буразер исто лагано иде у плус.
Dio, igraj veliki hendikep na Fener, meni to ide u dvocifrenu razliku. Dvojka na Lokomotivu mi je isto zicer. Od igrača, nemam pojma, Burusis svakako da se proba, mada je to utakmica na malo poena verovatno. Iskreno, mislim da će Štimac preko 6.5, ide na Tajusa, njega lagano mogu da izigraju dva na dva. Od ostalih, Derik Braun 10.5+, Jankunas 11.5+... Pogledaću posle bolje, nisam igrao kladionicu brat bratu dve-tri nedelje.
Jel imate vi neke pare od ovoga ili samo drkate kurac na suvo?
čemu takvo pitanje?
Fala Šom, fala Beni, iskombinovaću nešto fino.
Ja juče nisam igrao, nisam imao vremena, a ni inspiracije, zato ću danas da ispoštujem, nadam se da će i oni mene.
Jović bi mogao +, čitao sam intervju na b92, pun je samopouzdanja, igraće 30+ min. (znajući Radonju Miciću simbolična minutaža), a 9p nije puno (osim ako nisi Nedović).
Efes lose brani plejmejkere tako da je dobar izbor Jovic +
Овог Дилејнија нећу избацити ни ако се не дај Боже повреди. Каква глава јебена.
Sve sto sam pricao za Burusisa sam se salio, inace sam znao da ce biti los pa ga nisam zato stavio
Koliko imao Dilejni?
41
SG/F: Šved, De Kolo, Dilejni, Kerol
PF/C: Braun, Rendolf, Burusis, Miler
Ova četvorica napred mi donela ukupno 13.8 poena. Ostali 142.4 + Kerol.
Masala. Al zato Rendolf ocajan.
Ја120,5 и још треба да ми заврше Ајон и Богдан. Пребацио сам врло вјероватно 150, што није лоше. Хајнс и Гудура су ме убили ово коло.
Тим за ово коло:
Теодосић, Јовић
Кузминскас, Гудурић, Богдановић, Синглтон
Цирбес, Ајон, Хајнс, Хендрикс
Izbacio sam Rendolfa i Milera a ubacio Nikolsa i Tomica od kog sam ocekivao 25+ i evo Rendolf na poluvremenu ima skoro kao ova dvojica zajedno
Istu sam stvar uradio, samo umesto Rendolfa izbacim Brauna koji je imao 27, kao i Miler. Tomić i Nikols 20 zajedno.
Jel zna neko zašto dabl-dabl mašina Furkan Aldemir ne igra ? Očekivao sam da će igrati pa sam malo hteo da eksperimentišem sa njim, ali prc. Ali opet oko 150, to mi je prosek ove sezone, nikako da predjem. Dilejni tata.
čuo sam se s dilejnijem, čestitao mu. ide u nba sledeće sezone, potvrdio mi
Mislim da sam ojebo kolo. 211.8 + Pavlovic
Au brt, bravo. To je najbolji rezultat ovde kod nas do sad sig.
Da nisam imao raduljicu i edvina džeksona, bilo bi ovo odlično kolo, ovako...
Skoro 30 sam izgubio na izmenama, oko 215 bih imao