Euroleague Fantasy

1. Pa nemam toliko mnogo, oko 650 otprilike. Koliko vi imate?

2. Млатони

Vonamejker je nesto bolestan bio, ne znam koliko je uspeo da se oporavi.

Пи мајку му

3. Ja sam slab dosta s kreditima, ni 600 nemam.

4. Stevane, za koga čuvaš tolike novce, leba ti? I ako nije problem, možeš da nam napišeš ceo tim?

PG: Teo, Jović
    SG/F: Šved, De Kolo, Dilejni, Kerol
    PF/C: Braun, Rendolf, Burusis, Miler

To vam je moj tim.

5. Ih da je meni 680 kredita...

6 igraca imam kao Beni, i jos sam hteo Kerola al mi falio 1 kredit pa sam uzeo Tejlora kao prelazno resenje do sledeceg kola.

6. Немам појма, нисам данас имао нешто много играча за које сам био сигуран да ће бити добри, па реко да сачекам још коло-два.

Вонамејкер, Саторански
    Кузминскас, Швед, Богдан, Дилејни
    Милер, Весели, Данстон, Томић

7. I sto ne uze Burusisa s tolikim kreditima, covek svako kolo u Spaniji preko 30 i sad ide na mekanog Vujukasa koga ce da unisti.

8. Ja uzeo kerola i rodrigeza kad sam video da se ljulj povredio, mada sam umesto kerola hteo nekog drugog, nego jbg, nije moglo. A opet bolje on nego mačiulis.

Imam prvi put u timu bilana, ne znam koliko sam tu sjebao, hteo cirbesa, pa burusisa, i sveo na bilana, videćemo. I melija sam imao u nekoj kombinaciji s burusisom al' jbg.

A polomio sam se oko izbora navaro/ribas, i gledao ribasa sad za vikend kako je pristojno odigrao, i pokolebaju me njegove prethodne partije u EL, ne znam što sam uopšte gledao kad je tad bio arojo u timu, uzmem navara i on usere. Mada ću da ga zadržim sigurno za sledeće kolo.

I reding me je baš usrao, a on je upao umesto bogdanovića.

9. Млатони, немам појма, рачунам да Жалгирис никад није лако гостовање. Нисам знао да су остали без "дефанзивног присуства у рекету" што рече Бени.

10. Tako i ja računao. A jbg, ne može iznad 35 da nabije valjda.

11. Nemojte se podsmevati mojim sintagmama ili šta god da je ovo, pls. Meni je Burusis bio zicer kola (ko kuća hehe). Drugo, kapiram da Dilejni opet daje gas sad kad treba, prejeben je igrač. Rendolf je jedan od boljih visokih igrača u Evropi, njega u Cedeviti nema ko da čuva. Pitanje je samo koliko je zdrav, ali on lagano može preko 20, pošto i dobro šutira bacanja, ima i aktivne ruke, imaće sigurno neku ukradenu loptu, blokadu itd. Kerol je kockanje, Ćaćo mi je recimo mnogo sigurniji, ali jbg, bilo je ili on ili Spanulis, a taj čovek me je izjebo previše puta u životu.

12. Не подсмевам се, него не знам ко им фали. Јавтокас, Јанкунас? Поготово што мешам ту двојицу, а и мрзи ме да тражим.

13. Javtokas fali, on je centrar, onaj sa najgorom tetovažom na svetu. Jankunas je onaj drugi, krilni centar, mekši i lošiji u odbrani, ali solidan u napadu.

14. Да, Јавтокас је онда онај на ког је Руди налетео у финалу Европског.

15. хаха а реко' да их мешам

16. :D

Nisam se ni ja podsmevao, pošteno nisam znao za povredu javtokasa do večeras, nekako sam to prevideo, išao na to da će teško laboral da vrti silne pik en rol igre protiv žalgirisa, čvrst reket, teže gostovanje, malo poena, možda i atmosfera i malo grublja igra i eto burusisa na ne iznad 20.

Jbg, sve to poništava izostanak javtokasa, da sam znao - ostaavio bih burusisa, al' nikad se ne zna jbg.

I isto i ja mislim za rodrigeza i kerola. Prvi dobar izbor - drugi kockanje. Možda je gudurić bio bolji za kockanje, al' jbg sad.
    I predlažem vam džeksona za bar naredna dva kola dok se nelson ne uklopi, nedović svejedno igra epizodnu ulogu.

17. Ja generalno ne volim da imam u timu igrače koji se oslanjaju isključivo na šut, ali sam ipak uzeo Džejsija. Gudura će biti dobra opcija u budućnosti, ne plaši se da krene na ulaz i ume da završi, ume da šutne iz driblinga, počeo je i da asistira u poslednje vreme. Sad protiv Efesa to verovatno neće da ide, mogao bi opet da završi u minusu ako upadne u kontraritam kao u nekim prethodnim mečevima.

18. + što je vrlo dobar na slobodnim bacanjima i ne ume da prosledi loptu u napadu, samo greškom, što je dobro bar za njega (poeni i indeksni), a za tim, kako kad.

Beni reci bratu svome, kad ti srce slome, granica će preći kome?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.