Euroleague Fantasy

1. Šta li vidite u tom tomiću i što ga još uvek trpite, nikako mi nije jasno.

2. ја га наватао кад је коштао 60 и знао сам да неће ићи испод тога, а скоро увек је бар солидан

3. Ma ne mogu ga onako mlitavog u tim nikako, verujem ja da je dobar, samo mi ne uliva poverenje :)

A i čini mi se da je podbacio debelo u top16, ako ne grešim.

4. Braun s druge strane obećava, pogodio sam s njim onda kad je nabio 27-8 protiv lokomotive, i pojeo govna što sam ga prodao odmah posle toga, on tri uzastopna kola iznad 20. Vratiću ga, valjda ne može da zajebe mnogo.

5. Hoćete odmah vraćati Dekoloa? Jeste must have igrač al malo sam skeptičan kako će protiv odbrane Brosea koja dobro brani bekove. Isto je pitanje šta raditi sa Veselim i Ajonom, Veseli zbog povrede leđa propustio turski All-Star a Ajon u poslednjem kolu ACB povredio rame.

6. Ja veselog ostavio, luka babić je upitan čini mi se, a i da nije, da se ne sprdamo, može dvajes da izbaci u prvoj četvrtini i posle da odmara. Mada ću to posle da razmatram, al' ako bih ga izbacio - morao bih milera da ostavim u timu, a ne bih baš.
    De koloa mogu samo da sanjam u naredna 4 kola dok ne izmenjam sve da mogu da ga uzmem, jer mi najskuplji igrač na njegovoj poziciji košta 30 kredita.

A šta je sa navarom, zna li ko? Drugo poluvreme s realom nije igrao, nije bio ni na klupi protiv valensije, ne znam kakva je povreda u pitanju i da l' je moguće da ipak zaigra, ili da probam s nekim drugim.

Ajonova povreda je bila nešto lakša koliko se sećam iz prenosa, on valjda sigurno igra. A mogao bi da donese mnogo protiv olimpijakosa.

7. Треба сачекати Де Колоа, не би се требало залетати одмах. Тек изашао из повреде јбг, не верујем да ће одмах имати 30 индекс. Боље додати још 20 и купити два квалитетна играча. Цирбес ми је пресигурица за ово коло, Локомотива нема класичног центра, не видим ко може да га чува. И Дилејни ми није сигуран, мењаће се играчи на њему, можда испизди ко Кузман, али њега не дирам из поштовања јбг.

8. Navaro je lik rođen s lakšim povredama, ne znam kad je poslednju utakmicu odigrao da je skroz fit bio.

9. I ja ubacio cirbesa (za sad, kao prvu opciju, videću još do večeras), al' sam gledao i čini mi se da se gotovo niko od centara nije naigrao protiv lokomotive, sem tomića. Iako nemaju tog pravog centra, opet izgleda da brane solidno.

A dilejni će samo na faulovima i bacanjima da izvuče 14-15, neka doda koju asistenciju i ne mora ni da šutne. A šutnuće jebemuleb, 30 će da nabije.

10. meni je plan bio da ubacim de koloa, imaće preko 20 sig. međutim, da bih to uradio, morao bih da izbacim ili dilejnija ili burusisa, plus bih morao da imam jednog visokog od ispod 36-7 i da ostavim ili milera ili rendolfa. taj jeftini bi sigurno bio šejn laval koji igra odlično u zadnje vreme, ali se plašim faulova na burusisu. miler bi mogao i da odigra dobro, mada ne verujem. a rendolf ide na cirbesa, pa bi mogao da uđe u problem s faulovima (ali bi mogao da ima ofanzivni učinak koji bi to nadoknadio, ali ni u to ne verujem, morao bi baš da pogađa s poludistance)

druga opcija je verovatno bolja, zamenio sam milera i rendolfa za kvalitetne igrače, i kinzija za potencijalnog sleepera

11. Кинзи уместо Кузминскаса, Радуљица уместо Милера и Цирбес уместо Томића. Делује као потенцијални фејл од измена, али видећемо.

12. inače, šved ne igra, ne znam jeste stigli da ga zamenite :)

edit: zajebavam se, hteo sam da pomislite da sam pederski to prećutao

13. хаха таман сам кренуо да ти пишем да се бациш на орално задовољавање неодређене мушке индивидуе

14. Ćaćo imao neku povredu, kaže Laso

15. је л' и ти сад зајебаваш?

16. U kurac krasni, znao sam da će neko sranje da se desi.

17. Raduljicu i Cirbesa i ja imam i očekujem gomilu od njih, a kinzija sam izbacio, nešto sam većao i mislim da će teško da izbaci 10+.

18. Хахах о јебем ти Де Колоа

19. Ne zajebavam za Ćaća.

http://i.imgur.com/PJkeIlP.png

Valjda nije ništa ozbiljno, ja sam ga ipak ostavio.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.