Samo ću da se smorim ako navaro zaigra, a ja ga izbacio, a ubeđen sam da će da igra. Još sam uzeo abrinesa, duplo zlo ako navaro bude fit.
:))))))))))))))
наваро -4, абринес мачка 28, а коштао 25 кредита, није изневерио. подбацио ми само спанулис кога нисам могао ван, и весели испод очекивања, остали сасвим коректни, биће 160-170.
а након оних синоћних сам мислио да ћу бити око 110, међутим...
Jbg ja od sredine decembra nisam se dokopo neta ko cojk i dodjem vidim tri-4 igraca mi ispala u prvoj fazi, neki se povredili.. A steta, lepo sam pocho nomad.
a jebiga, feldin u pon ubacio preko 20 oliju, a do sad je uvek vezivao dobre partije. dolmen konstantan i u evroligi i u endesi, reko aj da iskoristim to
nisam znao da kinzi ima neki pik na lokomotivu. jeste čuli šta je izjavio odmah posle meče za evroligin sajt?
Lud čovek, već je na 24, može 40 da izbaci glat.
A igraće rodrigez, bez brige.
Samo ću da se smorim ako navaro zaigra, a ja ga izbacio, a ubeđen sam da će da igra. Još sam uzeo abrinesa, duplo zlo ako navaro bude fit.
mlato, obraduj me rečima - prodao sam rajsa
prodao sam rajsa
(šalim se)
Erden debil 6 izgubljenih lopti i 7 promašenih bacanja
mislim da imam ispod 100, ne želim da računam...
ljudi koje sam izbacio: miler 27.5, kinzi 23.1, rendolf 22
benisijo, propo
Paz sad ovaj skeč
http://www.sportske.net/vest/kosarka/bericeva-kontra-covicu-partizan-prvi-u-redu-za-a-licencu-251677.html
Beni, koga si ubacio umesto njih?
pazi sad
feldin, braun, dolmen
jesi nabio 180?
Ajde Brauna sam i ja hteo da uzmem nego nisam imao kredita, al gde nađe ovu dvojicu.
Imao bih blizu 180 da ovaj Erden nije panjina, kud ne ubacih Hantera kad sam hteo. Njega i Motuma sam morao da uzmem da bih ubacio De Koloa.
ђе вам швед ? хахахах
шалим се, имам га и ја јбг. али нагуро 163 некако
:))))))))))))))
наваро -4, абринес мачка 28, а коштао 25 кредита, није изневерио. подбацио ми само спанулис кога нисам могао ван, и весели испод очекивања, остали сасвим коректни, биће 160-170.
а након оних синоћних сам мислио да ћу бити око 110, међутим...
п.с. сеибутис јеб'о шведа к'о овна АХАХАХАХАХХ.
едит: претече ме шоми, добро питање џД
јебемти, ја сам у овом колу избацио и кинзија и милера, и опет имам коректан резултат, могла је да буде пропас'.
Jbg ja od sredine decembra nisam se dokopo neta ko cojk i dodjem vidim tri-4 igraca mi ispala u prvoj fazi, neki se povredili.. A steta, lepo sam pocho nomad.
hahah ko si ti brt ?
dejane cukiću ti li si ?
Haha.. Sreta. Na ovaj nalog mi lakse upasti preko telefona.
Ko je kokan kod nas? Brat izbio na 210 poena, svaka čast, mislim da je najbolji rezultat do sad.
Ja sam danas odlično proš'o, izgurao do 180, drugi rezultat, sasvim zadovoljavajuće.
Edit: Sad mi i peto mesto ne deluje tako daleko, a u prva tri kola sam bio pretposlednji čini mi se, JA FANTAZIRAM, heh, skečččD
a jebiga, feldin u pon ubacio preko 20 oliju, a do sad je uvek vezivao dobre partije. dolmen konstantan i u evroligi i u endesi, reko aj da iskoristim to
nisam znao da kinzi ima neki pik na lokomotivu. jeste čuli šta je izjavio odmah posle meče za evroligin sajt?