Euroleague Fantasy

1. stavio sam dženinga, mislio sam da sam već napisao to. biće bolji od džanana muse u svakom slučaju

2. Kako igra Harangodi kad ga ja prodam, jebem ga usta

3. Hahah, baš sam došao na temu da te pitam jesi li prodao harangodija.
    :D

4. Mogu da kažem da mi nije uopšte žao što sam ga prodao

5. Uzeo si rendolfa dakle, boli te kurac.

Jako lepo, ja ću imati 78 u ovom kolu. Ajon, singlton, gordon... Veselo jako.

6. 110 od četvorice, ali me jebu Bogdan i Kerol mrtvi, ne znam koji kurac ga držim više, samo čekam da eksplodira a on ga drvi iz kola u kolo.

Rendolf preoplodio.

7. A gledao sam kako da uklopim u tim rendolfa, još u tom slučaju ne bih imao singltona, al' jbg. Uglavnom, počupaše me malo, još ispade dobro kako je delovalo, na poluvremenu burusis imao 2, ulanovas 2, ajon 1 ili 2, gordon i singlton ukupno 10, reko' propas', kad posle ispade solidno, biće neki peti-šesti rezultat u ovom kolu.

8. aa, koliko sam samo forsirao rendolfa, a juče mi nije ni bio u planu jbg. sledeće kolo džening protiv bivšeg kluba, možda ga i ostavim iako mi je doneo 5p i uzeo 6 kredita. a ovaj vilijams iz paoa mi se dosta puno sviđa

nešto preko 160 za sad

9. Povredio se Burusis, biće najprodavanije sledeće kolo

10. Од колико играча, Бени?

Ја 120 од шесторице.

11. Je l' tajna kakva su ti ta preostala četvorica inače? Ne moraš imena, daj makar koliko očekuješ :)
    Dobro, tomića imaš, on bi mogao da ti donese podosta, neka jedan kiksne, dakle bićeš na 170-ak, toliko i ja očekujem, ako me ne useru večeras cirbes i spanulis, a ne bi trebalo.

Uf koliko će da me jebe ta povreda burusisa, onda moram cirbesa da ostavim, a idu na noge feneru, baš sam već isplanirao da ga izbacim, ništa od vraćanja osmana, a ostaje mi i gordon... Neću ni da razmišljam sad, samo bih se iznervirao.

12. A beni ako ima 160 i vajta i dženinga među njima, nema valjda više od dvojice večeras.

Mlatoni bi mogao da ima gomilu poena, rendolf, rajs, burusis, verovatno i ajona ima još uvek, ako ima teodosića/ljulja usraće nas.

13. Ма каква тајна. Кинзи, Маик, Томић и Ертел.

14. U al' sam te potcenio, ide to do 200 glat. :)

15. Biće dobrih rezultata.

Nemam ja Burusisa, nemam ni Teodosića ni Ljulja. Ljulja sam razmatrao u nekoj kombinaciji ali sam odustao od nje.

16. Samo mi je Miler ostao.

17. Abrines operisao slepo crevo juče, nigde nije bilo najave, niti išta, tako da sam ja dobro prošao što sam ga izbacio jer mi je izmena donela dvajes, nadam se da ga šomi, mitke i dionisio imaju :)

18. Шта мислите за Семјуелса вечерас, оће имати двадесетак минута ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.