Euroleague Fantasy

1. lol mlato, pa šta je ovo?

2. Dzabe mi Rendolf kad imam Doelmana mrtvaka usta ga jebem. A znao sam da ide na Printezisa, ali jbg.

3. Bio u nekoj birtiji gde prenosili utakcmicu i kad god pogledam na ekran Osman brat izvodi bacanja. Kad Cirbes nakupi ovoliko, na poluvremenu imao PIR fazon 2

4. Ja sam osmana izbacio jer sam računao da neće da se naigra, pa reko' da ga vratim od idućeg kola, kukala mi majka, a ostavio spanulisa koji je uz 11 poena imao indeks 2.

Bravo mlatoni, bravo, najbolji rezultat do sad.

5. A jedem govna, još sam i dobro prošao kako je krenulo, reko' izmaći će mi konkurenti mnogo, kad ono jok.

6. Hvala Coa.
    Napokon dobre izmene da sam uradio, Cirbes-Adams-Rendolf umesto Rodrigez-Q. Miler-Harangodi.

7. Kolko imao najbolji, ne mogu uci na sajt ? 300 fazon ?

8. ja sam odradio jebačke izmene

musa - džening +5
    braun - judo +19

i potez kola realno

veseli - hrijapa +1.9

9. Šomi, 261.3 najbolji rezultat ovo kolo.

10. Hrijapa je ekstra igrač, baš potcenjen cenom trenutno. Od ovih jeftinijih visokoh najbolja opcija.

11. kako nije, bdat hrijapa najbolji ribaunder u ekipi, old skul majstor

12. Da sam trener uvek bih u ekipi imao mesto za jednog Hrijapu

13. isto. za jednog hrijapu i jedno dijamantidisa

14. Sad sretoh Osmana, al nije bas bila prilika da mu pridjem i zahvalim se za sinocne indekse posto smo u bolnici bili

15. Је л' то неки скеч који не капирам или си озбиљан? Срео си човека у некој болници у Србији? Или си ти у Турској?

А ја га избацио и убацио Вилбекина -.- И Саторанског сам толико чекао и он накупио 20 чим сам га избацио.

16. Е да, браво за резултат, разбио си баш.

17. Pa makar si sačuvao tomića xD

I hvala što si pitao mlatonija, mene je bilo sramota da ne ispadnem glup, a evo ceo dan me kopka!
    Čak mislim da je bio ozbiljan, sreo ga u nekoj klinici u beogradu, taman otišao čedica da ubije vreme i odradi jedan neobavezni urološki pregled dok čeka avion.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.