Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
16:34
Mlatoni? Je l' preko 210?
lol mlato, pa šta je ovo?
Dzabe mi Rendolf kad imam Doelmana mrtvaka usta ga jebem. A znao sam da ide na Printezisa, ali jbg.
Dzedaj Osman
http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/basketball/smileys-basketball-624299.gif
Bio u nekoj birtiji gde prenosili utakcmicu i kad god pogledam na ekran Osman brat izvodi bacanja. Kad Cirbes nakupi ovoliko, na poluvremenu imao PIR fazon 2
Ja sam osmana izbacio jer sam računao da neće da se naigra, pa reko' da ga vratim od idućeg kola, kukala mi majka, a ostavio spanulisa koji je uz 11 poena imao indeks 2.
Bravo mlatoni, bravo, najbolji rezultat do sad.
A jedem govna, još sam i dobro prošao kako je krenulo, reko' izmaći će mi konkurenti mnogo, kad ono jok.
Hvala Coa.
Napokon dobre izmene da sam uradio, Cirbes-Adams-Rendolf umesto Rodrigez-Q. Miler-Harangodi.
Kolko imao najbolji, ne mogu uci na sajt ? 300 fazon ?
ja sam odradio jebačke izmene
musa - džening +5
braun - judo +19
i potez kola realno
veseli - hrijapa +1.9
Šomi, 261.3 najbolji rezultat ovo kolo.
Hrijapa je ekstra igrač, baš potcenjen cenom trenutno. Od ovih jeftinijih visokoh najbolja opcija.
kako nije, bdat hrijapa najbolji ribaunder u ekipi, old skul majstor
Da sam trener uvek bih u ekipi imao mesto za jednog Hrijapu
isto. za jednog hrijapu i jedno dijamantidisa
Sad sretoh Osmana, al nije bas bila prilika da mu pridjem i zahvalim se za sinocne indekse posto smo u bolnici bili
Је л' то неки скеч који не капирам или си озбиљан? Срео си човека у некој болници у Србији? Или си ти у Турској?
А ја га избацио и убацио Вилбекина -.- И Саторанског сам толико чекао и он накупио 20 чим сам га избацио.
Е да, браво за резултат, разбио си баш.
Pa makar si sačuvao tomića xD
I hvala što si pitao mlatonija, mene je bilo sramota da ne ispadnem glup, a evo ceo dan me kopka!
Čak mislim da je bio ozbiljan, sreo ga u nekoj klinici u beogradu, taman otišao čedica da ubije vreme i odradi jedan neobavezni urološki pregled dok čeka avion.