Euroleague Fantasy

1. ја све имам утисак да смо предалеко од тога, мада је неки наш скоро узео ако се не варам, чини ми се да сам прочитао на мвп-у.

Uzeo je skoro neki Milojević sa mvp-a kolo. Ovaj što će da pobedi je Slovenac, a naš čovek Airball ima tri tima u top10.

Ja nisam gledao al koliko sam pročitao Hanga je istegao zadnju ložu i teško da će da igra.

2. http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JUG&seasoncode=E2015

колико се ја сваки пут исмејем кад отворим рибаса и видим ову слику, још ми се учини да видим овакав поглед:
    http://i.imgur.com/4VuDB.gif

и укочим се.

3. шта ти цениш онда, млатони, ким тили или бертанс? ким би могао за тили час да истера солидан резултат онда xDDD

мада није да их имам где, баш ми се не мења ова центарска линија, што не ставише бертанса у СФ мајку им.

едит: а бертанс и јесте међу СФ играчима, какав сам слепац!
    едит2: што не ставише кима тилија у СФ мајку им.

4. Samo 3 indeksa, picketina raspala! Ruka mu se osusila! A, voleo sam ga kao da mi je ispao iz oka, . . . kao i moja deca. Teodosicu, ti vise ne stanujes u srcima nas Ristivojevica.

5. Наградна питања:
    1. Да ли сам у тиму оставио и теодосића и курбанова, који су заједно имали 4.4 бода?
    а) да
    б) несумњиво
    в) наравно

2. Да ли ни у ком случају нисам желео да избацим рејеса, очекујући да ће моћи да истера неких 20-ак индексних поена?
    а) да

3. Да ли сам, због рејеса, истерао јудоа из тима, који је набио 30 скоро вечерас?
    а) па наравно

4. Да ли и ви очекујете да абринес и џенинг сутра процветају, кад сам их већ избацио?

Срећа те сам калинића узео, па можда и истерам на 80.

6. п.с. дајте тимове ако вам није тешко, да видим колико сам проп'о.

7. ajde ne serite, ja sam ljulja uzeo

8. е, хтео сам да кажем: "добро, надам се да бар неко има љуља и ајона" :)

дај комплетан тим.

иначе, имам 'вако:

теодосић м. џејмс
    богдановић калинић курбанов вилијамс
    бурусис рендолф радуљица рејес

истерао јовића, џенинга, абринеса и јудоа, пући ћу бар 30 на изменама гарант.

9. Tome sam se nadao, Beni lol. I ja sam ga hteo, srećom nisam imao para da ga uzmem. Dve izmene sam napravio, Džejms i Rendolf umesto Kalatesa i Dorsija.

10. dikson, ljulj
    kinzi, de kolo, dilejni, bogdan
    burusis, rendolf, hajns, voroncevič

jebeni kalina imao 21...

11. Imam ljulja, kurbanova, voronceviča i rejesa

Čuvajte se kolubarskih pastuva

12. уф. :D

стеван, шоми?

13. до 100 да дођем и до јаја џд

Адамс, Тео
    Дилејни, Датоме, Кинси, Бертанс
    Бурусис, Рендолф, Антић, Доелман

14. Xddd

Da bar ostanem u prvih 8, pa ima i taj plej of, dele se bodovi

15. Ево:
    http://i.imgur.com/KxawQw7.png
    Скоро исти тим сам оставио из прошлог кола, само сам заменио Диксона Родригезом, и засад је добро.

16. Ја 122 и још чекам Доелмана, Калатеса и Вилијамса из Пао. Ујебаше ме Рејес и Фернандез, од њих двојице 8 укупно. Усрало ме са Хајнсом, Јудом, Богданом, Диксоном и Кинзијем.

17. Tri kola imam Satoranskog, on igra ko kurac, izbacim ga sad, on će preko 25 imati.

18. ista priča. još umesto njega uzmem ljulja, pa me ta izmena koštala 30 poena

barsa 16/26 trojke lol

19. "ma ne mogu dvaput da zaustave vilijamsa, nema pojma, još ako mu nakače blažiča, to je 5 iznuđenih faulova minimum, jedno 6 bacanja, još neki šut i eto ga, isteraće glat". Isterao ti kurcem oči, debilčino glupa i kad ga uzimaš.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.