очекујем да радуљица набије можда и већи индекс но бурусис.
Ja se baš razumem u fantazi.
Mada opet očekujem mlatonija ispred mene u ovom kolu, negde sam na 170-ak, podbacila dvojica danas (a i očekivalo se da loko - barsa bude na 130 poena jbg, a ja nešto baš nisam hteo rendolfa u ovom kolu), inače je moglo da bude bolje.
ја све имам утисак да смо предалеко од тога, мада је неки наш скоро узео ако се не варам, чини ми се да сам прочитао на мвп-у.
ја ни не сањам о томе, требало би да ме усере да фазон абринес избије на 40, и мет џенинг на 30 и тако неке главе, а да деколо и остали "велики" засеру максимално, тако да догодине јуримо ипак.
За ово предстојеће коло бих више волео да имам неке 4 измене него свих 10, имам утисак да бих лакше саставио екипу. Можда и ограничим себе да могу само три измене и како буде.
Јесте ли гледали иначе ове вечерашње утакмице, ја нисам мог'о, испратио само на ЕЛ сајту плеј бај плеј, је ли ханга озбиљније повређен, и шта је са дорсијем, хоће ли моћи да игра?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Искрено се надам да сви имате деколоа. Није да ми нешто значи пошто нећу да макнем изнад шестог места, ал' ето било би ми драго џД
Драго ми је што си задовољан шестим местом ;)
Усрао сам последњих пар кола у топ16, иначе бих те јурио још, овако је много 150+ поена разлике :)
111 od šestorice danas
Haha, k'o da imamo isti tim, mlatoni, 110.8 od šestorice :)
Nije isti, ja 111.1 :)
A i ja imam 110.7, nego me bilo sramota pa povećao...
:)
:PPppPppppPpp
66,5 од петорице, ових дана машим све.
koji ti je tim bio, mlato? ja sam uglavnom sve promašio
satoranski, kalates
de kolo, dilejni, kinzi, bogdan
burusis, hajns, voroncevič, gist
baš sam slabo prošao
Ja se baš razumem u fantazi.
Mada opet očekujem mlatonija ispred mene u ovom kolu, negde sam na 170-ak, podbacila dvojica danas (a i očekivalo se da loko - barsa bude na 130 poena jbg, a ja nešto baš nisam hteo rendolfa u ovom kolu), inače je moglo da bude bolje.
Uf uf, odrao si me Coa ovo kola onda, a taman sam hteo da te jurim na 7. poziciji
Čekam šomija da kiksne jednu ispod 100, onda mogu da se nadam da ga nekako i stignem :)
Dobro, i ja čekam tvoj kiks, ne opuštaj se previše
Teo Kalates
Dilejni Dekolo Bogdan Kalenic
Burusis Udoh Voroncevic Dorsi
Imao sam Rendolfa umesto Dorsija i na kraju ga izbacim. Al imao sam i Kerola i Stimca u jednom trenutku, na kraju uzeo Kalenica i Voroncevica.
samo jednom da me ukenja da uzmem ovaj sat, ništa više ne tražim od života
:Д
ја све имам утисак да смо предалеко од тога, мада је неки наш скоро узео ако се не варам, чини ми се да сам прочитао на мвп-у.
ја ни не сањам о томе, требало би да ме усере да фазон абринес избије на 40, и мет џенинг на 30 и тако неке главе, а да деколо и остали "велики" засеру максимално, тако да догодине јуримо ипак.
За ово предстојеће коло бих више волео да имам неке 4 измене него свих 10, имам утисак да бих лакше саставио екипу. Можда и ограничим себе да могу само три измене и како буде.
Јесте ли гледали иначе ове вечерашње утакмице, ја нисам мог'о, испратио само на ЕЛ сајту плеј бај плеј, је ли ханга озбиљније повређен, и шта је са дорсијем, хоће ли моћи да игра?
ja gledao prvo poluvreme loko - barsa, nisam video da se povredio dorsi. posle sam gledao fudbal