само да се упишем, да могу да пратим. а испишкићемо вас сутра увече капирам, ако се скупимо, и ако раја буде мог'о. у четвртак никако, једино петак после. субота опет немаже, недеља ваља. ето да имате у виду.
Брт, пишите резултате овде, како да знамо како сте ви играли? То што смо били у соби када сте ви играли не мора да значи да ћемо одмах да убацимо резултат у табелу или да аутоматски запамтимо.
Samo da napomenem da su rezultati mečeva bili 14-2 i 20-2 i da izrazim neslaganje sa 6-0 principom. Mislim da je bolje da pišemo rezultat koji bude za 10 minuta.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
само да се упишем, да могу да пратим. а испишкићемо вас сутра увече капирам, ако се скупимо, и ако раја буде мог'о. у четвртак никако, једино петак после. субота опет немаже, недеља ваља. ето да имате у виду.
Evo, sad je i ovaj javna. Jeri tako ste teli.
ejbg
UNESITE NAŠ BOD U TABELU BAGRO LOPOVSKA
Брт, пишите резултате овде, како да знамо како сте ви играли? То што смо били у соби када сте ви играли не мора да значи да ћемо одмах да убацимо резултат у табелу или да аутоматски запамтимо.
4:4, losa organizacija turnira
шта 4:4? ко је са ким играо, који тим? :в
иначе запамтио сам и унео, али не иде то тако. неодговорни тибор
па што сад пишеш кад је унео већ омг
jeba sebe,
Jeba sebe
odigrane dve utakmice izmedju sastava:
Firmasi : Srdjan Dincic 6:0
Srdjan Dincic : Firmasi 0:6
Samo da napomenem da su rezultati mečeva bili 14-2 i 20-2 i da izrazim neslaganje sa 6-0 principom. Mislim da je bolje da pišemo rezultat koji bude za 10 minuta.
Žao mi da je vas obavestim ali ekipa Srđan Dinčić se raspala.
Sto?
Ne bih o tome. Još jednom se izvinjavam organizaciji.
Nemam snage vise
http://i.imgur.com/pFu0Ktk.jpg
Уписао сам на свим њиховим утакмицама резултат 6:0 за противника. Дозволите ми да овим путем честитам Хадерсфилду и Меги освајање првих бодова лел
Гвоздене, ако хоћеш, могу да променим име тима у нешто шаљиво, нпр. Парма.
Promeni :)