POKRETANJE BIZNISA U SRBIJI SA 10 000e

1. vrv jeste namerno rekao,nego ja i stec imamo cesto problem sa kapiranjem jednan drugog xd

2. љоољољољољо упсут синоћ сам опет изгубио личну, ако ми неко опет буде тражио паре рећи ћу му да брише буљу сњом

3. Možeš da digneš kredit sa njegovom ličnom.
    Kupiš pet sonija i proširiš posao.

4. kolko imam osecaj da je andjelkov otac neki bogatas

5. LOL sad sam se i ja setio svega, neki metalika mu trazio pare.

6. I ja mu nisam predlagao damzove policiju nego da ga tuce,.

7. Рекет. Не Ђоваков..

8. Brt napravis fazon ugovora..
    Iznajmljujem soni tom i tom.
    Potpise se.
    Uzmes mu licnu.
    Ako mazne ili bilo sta, prijava i nek placa 5 sonija.

Malo gej nacin, ali tako ti to ide.

9. Ako necete neke egzoticne biznise, nek otvori samousluznu auto praonicu, pare same dolaze ti samo treba da uzmes pare iz automata.

10. Хаха, каква случајност да је то био баш Слепи Туљан. Мени нешто остао у глави аутор Довла Вицоман Вечерн, али нисам био скроз сигуран да је он, па сам написао "неки лик".

11. podcenjujete stevanovu saljivost

12. U Netanji, u Izraelu, gradu od 180000 Jevreja nema nijedne samouslužne autopraonice.

Uletiš keš, instaliraš na 5 mjesta i boli te kurac.

13. Rasni presmesan si, vidi se da imas 16 godina

14. Ma da brate rasni, ne placas ni vodu ni struju ni te kurce za pranje samo otvoris, das im crevo iz baste i evo perite.

15. HAHAHAHHA perionica stone island prišivači prepeličija jaja pa potrebna je posebna tema za rasnijeve biznis planove

16. Ko ima 10000 evra nek da meni, za pola godine mu vracam, 13000, od mene posteno

17. sa deset soma evra imate ulaz na deepweb dojave

vrate vam dve-tri hiljade po utakmici

ponoviti postupak stotinak puta

18. Pa brate placas sve to, al evo recimo zeton 100 dinara, trebaju najmanje 2 zetona, jos ako oce osmozu 300 dinara. Ako jos oce usisavanje 50 dinara. Na tih 350 dinara potrosio si 50. I tako uzmes najmanje 100 evra dnevno.

19. Bravo radj
    Vucicu, ne verujem da banka ima poverenja u mene da mi da te pare
    A imovine tolike nemam

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.