Aj kupimo sajt
  • s
    banovan

Ajmo da kupimo sajt od kaizena dok skroz nije crko. Možda bi nam ga prodao za 1000-2000 evra, skupi se dosta nas i kupimo ga. Ja bi mogo možda dati 40 evra, a ako mi krene biznis sa prišivačima 200-300€. Ako kaizen ne da celog kupimo 60% sajta i da mi imamo kontrolu. Celt nubara moze da programira za dzabe.
    A dobit koju cemo stvoriti za nekih 2,3 godine delimo prema onome koliko % smo dali.

• Путинка

ja sam iz obrenovca, ja nijeeeemam

• Аутобус

мени вода сјебала сав ламинат, намјештај од иверице и вунени тепих наслијеђен од баке, немам ни марке. Нисам из Обреновца него ми пукла цијев

• s
    banovan

Ovo 1000-2000 evra sam lupio, nemam pojma koliko vredi sajt. Moguće da je i manje.

• izijem flips

ja sam govno pa zato ni nemam

• Milos-88

Aj plašimo babe, brate!

• S
    banovan

Skinimo Picoustog s kurca svih nas

• s
    banovan

Cekam da jos malo padne vrednost pa cu sam da ga kupim.

• Путинка

sajt vredi 40 prišivača

• Eru Ilúvatar

Aj kupimo sajt
    Thumb screenshot 120
    stratimir

Ajmo da kupimo sajt od kaizena dok skroz nije crko. Možda bi nam ga prodao za 1000-2000 evra, skupi se dosta nas i kupimo ga. Ja bi mogo možda dati 40 evra, a ako mi krene biznis sa prišivačima 200-300€. Ako kaizen ne da celog kupimo 60% sajta i da mi imamo kontrolu. Celt nubara moze da programira za dzabe.
    A dobit koju cemo stvoriti za nekih 2,3 godine delimo prema onome koliko % smo dali.

pre 39 minuta

Thumb qjhitoe
    Владимир Путин

ja sam iz obrenovca, ja nijeeeemam

pre 38 minuta

Thumb disappearance cooper
    Аутобус

мени вода сјебала сав ламинат, намјештај од иверице и вунени тепих наслијеђен од баке, немам ни марке. Нисам из Обреновца него ми пукла цијев

pre 34 minuta

Thumb screenshot 120
    stratimir

Ovo 1000-2000 evra sam lupio, nemam pojma koliko vredi sajt. Moguće da je i manje.

pre 33 minuta

Thumb ijuijuiju
    izijem flips

ja sam govno pa zato ni nemam

pre 30 minuta

Thumb image
    Milos-88

Aj plašimo babe, brate!

pre 29 minuta

Thumb medium minja 001
    Samopotapam

Aj rušimo vlast.

pre 26 minuta

Thumb medium minja 001
    Samopotapam

Skinimo Picoustog s kurca svih nas

pre 26 minuta

Thumb screenshot 120
    stratimir

Cekam da jos malo padne vrednost pa cu sam da ga kupim.

• Four

I famozna Vuka se urusila u samu sebe i ostavila crnu rupu na mestu gde je bilo puno energije i civota i svega lepog, sve sto raste i treba da umre....

• Бохор

Umrla je zbog vas govana jebenih što umesto život pišete ćivot i pljeskavicu zovete pljeka. Marš u kurac

• Eru Ilúvatar

vukajlija nikada nije smela da postane poznata, tako niko ne bi kenjao ovako

• Аутобус

Јебена пљека
    Пљека - урбана пљескавица.
    -Даћете ми једну малу пљеку, у прилог цезар салата
    - Бјежи ми сочију док те нисам самљео и помијешао с оним џекијем тамо

• Majakovska

Svaka zvezda i nebula gasi se. Većina zvezda koje mi vidimo sa Zemlje su odavno mrtve, samo ta informacija još nije doputovala do nas. Tako i sajt Vukajlija je mrtav, iako mi i dalje možemo da se ulogujemo i živimo iluziju da je živ.

• Four

bohore, isto smo godiste na vukajili, videli smo i bolje dane, zar ne??

zelim ti sve najbolje i popusis mi kurac, e!

• s
    banovan

021.rs je poseceniji od vukajlije tako da mozemo da ga uzmemo za male pare.

• Бохор

Four je l i Kokakolu zoveš koca usta ti ga nabijem?