U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
хахахаха дал си га звао на телефон хахаха
нека иде мало да гута сузавац шта му фали млад је
;)
Uhapsilo ga.
skočimiše brate čime se baviš?
ps znam da imaš para da kupiš sajt
Diluje mast za uboje i prelom, ali nema para za sajt. Samo za autore.
Rajder wejw je jedini objasnio jbg kupio takmičenje.
Zapravo treba da skupite oko 200 000$
Опуштено, купујемо га за 50 000$ и 30% од следећег трансфера.
Izijemu 800 evra da se da na kladzi pravi pare te za 2 meseca i manje posto ima Lš i Eliga
Bavim se foreksom i držim skelu na Drini.
I na Savi.
I imam 3 kombija kod Dubrovnika.
I kupujem zemlju od sirotinje za 100 maraka po dunumu pa onda dižem kredit u banci i stavljam zemlju pod hipoteku za 400 maraka po dunumu. Razliku strpam u džep, kasnije na licitaciji prijatelj kupi za 200 po dunumu pa tako deremo u krug
хахаха иди у курац таман сам заборавио за ово
ја желим da se bavim tim kao ti i da imam para kao ti
Kaki kurac 200 000$ nema 16 korisnika. Pa sajt petrovca na mlavi ima vise poseta.
A sto se tice smarka sacu da printujem kad sam mu pretio na fb i napisao da je milov čmarolizac hahaha
To je bilo kad me banovao jednom, samo kad nadjem hahaha
http://vukajlija.com/recnik/autori?order=seen&strana=25 на 25. страни су људи којима је активност пре 24 сата
то значи да се од синоћ улоговало 500 људи. колико ли их је било пре 3-4 године, сад ме баш занима.
ponovo rade posteri, naplašili ste kaizena
Supeeer!
Hej, ali ja ne umem da pravim postere :(
Od tih 500 oduzmi 3 moja.