Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. care ti si car
    rvatcka te zove

2. Rvatska zove takve antisrbe poput tebe, lepo bi se uklopio u pravaške potomke, politički koncepti su vam isti

3. Бедан покушај увреде од једне глисте. Потруди се више.

Историја мога народа је на Косову, а не могу да коментаришем глупости које пишеш, јер су у најмању руку примитивне и баналне. Не знам за твој народ, по ономе што пишеш и како пишеш, вероватно нисмо исти народ - Шиптари тврде да је Косово њихово. И ти то тврдиш. Шиптари тврде да смо ми окупатори - и ти то тврдиш. Онда остаје само закључак који је више него јасан.

Косово је српско, макар за Србе. Да имаш разум не би се ти тако понашао.

Које смо ми то туђе земље отели?

Како би стао у ров своје државе када ни сам не знаш где су јој границе?

Нисам знао да сам био у Паризу, Лондону и Стокхолму. Шта сам тамо радио? И када сам то био? Ти си или луд или будала, треће нема.

Ја те не познајем, али сумњам да бих према теби могао чак да осетим и тако ниско осећање као што је гађење.

4. Tipičan Pašićev potomak, verovatno si i tupav koliko i on. Ja tvrdim sve što je tvrdio i dobar deo Srbije pred '14. Otimanje tuđe zemlje- Kosova koje je bilo nastanjeno Albancima, Makedonije koja je bila naseljena Bugarima i slično- nije ništa više nego sirotinjska verzija imperijalizma i ni po čemu se ne razlikuje od diplomatije Austro-Ugarske. U stvari, razlikuje se. Austro-Ugarska nije nametala dominantni identitet i jezik svojih država u Bosni kao što je Srbija vršila propagandu po Makedoniji i klala na najdivljačkije načine sve koji se protive, kao što je klala Albance na Kosovu i istočnoj Makedoniji. Štaviše, AU je podigla bar ponešto infrastrukture u Bosni. Srbija je prvo podigla partijaške kuće. Kada ni to nije bilo dovoljno i kad je Francuska konačno dojahala u pomoć Srbiji, onda ni to nije bilo dovoljno, nego je napravljena sirotinjska AU i to zalaganjem dezertera i kvazisrpskih patriota poput tebe. Fuj

5. Rvatska zove takve antisrbe poput
    tebe, lepo bi se uklopio u pravaške
    potomke, politički koncepti su vam isti

OVAJ SE ZAJEBAVA

6. Svako normalan u Srbiji pre '13. se zalagao da srpske granice budu tamo gde živi srpski narod. Isto to je cilj svakog normalnog čoveka danas. A na Kosovu je albanska populacija dominantna već vekovima. Na osnovu bilo kakvog međunarodnog prava od '18. i Vilsonovih 14 tačaka (pomoću kojih je Srbija dobila Vojvodinu i Srem), nema višeg izvora legitimiteta od samoopredeljenja. Još jednom, fuj

7. Srpski, za razliku od tebe. Imaš li obraza ili bar pameti

8. pa šta baljezgaš onda koju pičku materinu, iznosiš činjenice koje em nisu relevantne, em improvizuješ

9. Ja samo da opet pitam kako ste zamislili da se oslobodite 10 miliona ptarsija sa kosova sve i da vam ga nekakvim cinima neko vrati?

10. Ма Цар је само будала којој је досадно, ништа више.

11. Ледени, а што да их се ослобађамо? Па то су наши грађани. Ако поштују устав и законе Републике Србије, што би их се ослобађали? Са друге стране, ако не поштују државу у којој живе, онда са њима поступаш као све нормалне државе - одузмеш држављанство и пошаљеш у њихову матичну земљу. Зар је то толики проблем?

12. Činjenice su vrlo proverljive i vrlo relevantne. Kosovo je vekovim tuđa zemlja i to uopšte ne može biti relativizovano

13. Ledeni, vidiš da su ovo neki usaftali moroni od po tlinaest godina koji su se naigrali Ejdž of Empajersa

14. Jeste problem, toliko ljudi ne mozes kontrolisati.

15. relevantne ko moj kurac od dvaes cm
    još mi reci da je Gračanica nekadašnja džamija pa das userem

16. Ali stvarno me zanima kako to ljudi zamisljaju :-) Agim ili Ramiz su danas tamo najcesca imena, jedino da ih neko ubjedi da su zapravo srbi mada mi je i to slabasna opcija.

17. Ne ali ću te podsetiti da je mesto gde je Gračanica osvojeno na silu i da prvobitna Srbija nije ni dopirala do Kosova

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.